Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sikerült valaha egy megszűnt...

Sikerült valaha egy megszűnt barátságot újraéleszteni?

Figyelt kérdés
Mi miatt szűnt meg, hogyan kezdődött újra?
tegnapelőtt 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Újraéleszteni nem, legfeljebb egy teljesen új barátságot kezdeni más alapokon.
tegnapelőtt 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan,hogy megpróbáltunk újrakezdeni,de valahogy nem volt ugyanolyan a barátság, eléggé felszínes témák voltak második alkalommal és ezért közös megegyezéssel elengedtük a dolgot
tegnapelőtt 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Több barátságom is megszakadt általában hazugság, árulás (nem én voltam az elkövető) miatt szüntek meg. Volt akivel megpróbáltam újra, de nem sikerült, egyszerűen nem tudtam túllépni a viselt dolgain.
tegnapelőtt 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert amit megölsz, azt támasztgathatod.
tegnapelőtt 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak nem vagy Jézus, aki feltámasztotta Lázárt.
tegnapelőtt 17:07
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Úgy szoktam fogalmazni: a "lelkét" ölöd meg a kapcsolatnak.
tegnapelőtt 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Egy kapcsolatnak is van "lelke". Ez a kapcsolat lelke.
tegnapelőtt 17:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hasonlóban részem. A középiskolában az egyik osztálytársammal nagyon jó barátságban voltunk, akkoriban sok időt töltöttünk együtt. Ahogy elballagtunk, egy ideig próbáltuk fenntartani a barátságot, de sajnos egyre nehezebben ment, mert nem igazán tudtunk időt szánni egymásra. Igazából nem vesztünk össze, nem volt köztünk semmi konfliktus, vagy ilyenek... Egyszerűen akkor, abban az időben, nagyon nem egy irányba haladt az életünk.

Körülbelül tíz éven keresztül semmilyen kontakt nem volt közöttünk. Aztán egy alkalommal teljesen váratlanul rámírt, és felköszöntött a szülinapomon. Akkor újra elkezdtünk beszélgetni, és azóta is rendszeresen (kb. hetente beszélünk) tartjuk a kapcsolatot.

tegnapelőtt 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült, bár nem én akartam jobban. Egyszerűen megszakítottam vele a kapcsolatot, amit részben megbántam, és nyitott voltam, mikor újra felkeresett évek múltán. De azért nem olyan mint akkor.

Szerintem túlléptem már ezen a szinten, de egyelőre nem olyan zavaró.

tegnapelőtt 17:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen egyszer sikerült egy olyan barátságnál, ami nem összeveszés vagy hasonló miatt szakadt meg, hanem csak másfelé sodort minket az élet, emiatt eltávolodtunk egymástól és évekig nem beszéltünk. Aztán később újra lett közös érdeklődésünk, ami kapcsán megint elkezdtünk beszélgetni és megint közelebbi barátokká váltunk. A legtöbb megszűnt barátságommal úgy vagyok, hogy nem feltétlenül keresném fel őket tudatosan azért, hogy újra barátok legyünk, de ha úgy alakulna, hogy megint összekerülünk valahogy, akkor simán tudnék megint barátkozni velük. Kevesen vannak, akikkel semmilyen körülmények között nem akarnék megint beszélni a korábbi viselkedésük miatt. Tulajdonképpen konkrétan haragban senkivel nem vagyok közülük sem, a legjobbakat kívánom nekik, csak már nem szeretném, ha az életem részei lennének.
tegnapelőtt 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!