Volt valaha olyan barátotok vagy barátnőtök, akit elengedtetek mert nem fektettek többé energiát a barátságba?
Figyelt kérdés
Pl. egysoros, semleges válaszok SMS-ben
mindig te keresed őt, nem ő téged, mindig neked kell kezdeményezni beszélgetést, találkozót, stb
2023. ápr. 21. 02:54
1/12 anonim válasza:
Persze.
De aztán akár évek múlva is fel tud éledni egy ilyen barátság.
3/12 anonim válasza:
Igen. És büszke vagyok magamra hogy nagy nehezen végre meg tudtam ezt lépni akkor.
4/12 anonim válasza:
Ilyenek csak ismerkedésnél voltak. A barátok egy se ilyen
5/12 anonim válasza:
Persze, többször is.
De soha nem nehezményeztem emiatt senkire. Nem azt mondom, hogy egy ilyen eset nem esik rosszul, de elfogadom, és ha látom, hogy a másik fél már nem nyitott a barátságra, akkor én sem erőlködöm tovább.
6/12 anonim válasza:
Persze hogy volt.
Amikor csak magáról és a saját dolgairól tudott beszélni és 1x se kérdezett vissza, hogy veled mi a helyzet. Csak én hallgassam meg. Amikor szóba hoztam volna a saját dolgaimat 2 mondat után visszakapcsolt a sajátjaira.
7/12 anonim válasza:
Volt ilyen, igen. Aztán amikor véletlenül összefutottunk évek múlva, ő sajnálkozott, hogy "de kár, hogy már nem tartJUK úgy a kapcsolatot"... :D.
8/12 anonim válasza:
Igen, de végül is elengedtek ők is engem.
9/12 anonim válasza:
Nekem is volt pár ilyen, szám szerint 2 barátnőmnél fájt/bántott igazán. Egyiküktől egyszer én is megkaptam, hogy "milyen rossz, hogy már nem beszélünk (!) úgy és annyit, mint rég". Hát igen.. :D
10/12 anonim válasza:
Ok mar reg elengedtek. Azt zokon veszik majd, ha nem jelentkezel, megkerdezhetik, mi van, haragszol. De igazabol ok mar nem baratok. En ilyeneket kikukaztam. Drasztikusnak tunik, pedig semmi nem valtozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!