Más is elvesztett sok embert/barátot?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rengeteg embert vesztettem el, eltávolodtunk néhány családtaggal és volt olyan aki átvert. Nagyon sokat csalódtam 2024 ben az emberekben. Mindenki ilyen fake?jan. 3. 23:02
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezen kivul nekem is vannak olyan barátaim akikkel több éve szoros kapcsolatban vagyok, de attól még som emberben csalódtam
jan. 3. 23:08
5/16 anonim válasza:
4-es ez tetszik!!! Egyébként detto. Nagyon sok emberről derült ki számomra hogy emberileg nulla, a családban is vannak durvább balhék. Ez most egy ilyen népbetegség vagy nem is tudom...
6/16 anonim válasza:
Igen, de rájöttem, hogy ugyanúgy érzem magam nélkülük, tehát időtöltéseen kívül semmit nem adtak nekem.
7/16 anonim válasza:
Mit akarsz azzal kérdezni, hogy "fake"?
8/16 anonim válasza:
Igen, tavaly is, azonban nálam inkább 2022-ben szívódott fel sok barátnak hitt ember az életemből. Akkor bántott, már túltettem magam rajta/rajtuk.
9/16 anonim válasza:
Mind a három értékes barátom felszívódott, a nagy ígéretek és közös múlt és emlék ellenére.
Beszívta őket a minden elpusztító sötét vákuum, a kedves párjuk p.nája.
10/16 anonim válasza:
9# XDDD Én szívesen leszek a barátod, nekem nincs barátnőm, nem szippant be a pina.. 😁😅😅🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!