Szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Volt a nyáron a Facebook-on egy ilyen "külső, belső, stílus, kapcsolat, esély" "őrület", legalábbis az ismerőseim között, aztán kaptam egy ilyet, amiről nem tudtam eldönteni, hogy pontosan mire gondolt. (lány küldte)
Arra gondoltam, hogy vagy arra, hogy semmi, vagy pedig arra, hogy nem tudja, lehet még bármi. Szerintetek? (Tul. képpen azt kérdezem, hogy ti hogy értelmeznétek, ha ti kapnátok)
H*lyék kíméljenek... Köszi! :)
prntscr.com/1rmw27
2013. szept. 16. 16:33
1/2 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok,és az én generációmban(1995) még úgy szokás,hogy írásban vagy szóban egyértelműen jelezzük a másiknak,ha akarunk tőke valamit.Szerintem te is várd meg azt a percet,mikor ír neked vagy szól neked..mert akkor a gesztusaiból,beszédéből esetleg írásmódjából jobban megtudod állapítani a dolgokat.Ha tetszik a lány,akkor akár közeledhetnél felé te is.
2/2 A kérdező kommentje:
Valamelyest közeledünk már egymáshoz, szemeztünk, mosolygott, de azért nem vagyok biztos a dolgomban. :)
2013. szept. 16. 16:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!