Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mért olyan nagy baj, ha én...

Mért olyan nagy baj, ha én beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval az immunrendszerem nagyon erős, kb 2-3 évente vagyok beteg max egy hétig. A barátnőm ennek a szöges ellentéte, ha ráparázik valamire, akkor neki máris láza van, folyton hány és köhög, így ő egy évben 250 órát hiányzik a suliból, én kb 15 órát. Sosem szóltam le amiatt, mert folyton hiányzik a suliból, de engem állandóan zaklat, ha beteg vagyok, hogy menjek suliba, mert nem akar egyedül menni, vagy csak vigyek be neki valamit, amit elfelejtett és állandóan azzal jön, hogy hiába vagyok lázas, kibírom ezt a pár napot a suliban. Nagyon ritkán vagyok beteg, de akkor tényleg meg sem tudok moccanni. Legutóbb erasmuson voltunk, én feküdtem az ágyban, ő pedig lecseszett, hogy mért vagyok egész nap a szobában, menjek ki. Mikor közöltem, hogy szerintem lázas vagyok, mondta, hogy nem érdekli, ő neki is van baja, mégis kint van. Levette a fűtést a szobában, majd ki is ment. (Ez azért fontos, mert remegtem,annyira fáztam). Nem értem, mért nem próbál velem ilyenkor egy kicsit is törődni? Ilyenkor nagyon paraszt velem. Mitől lehet?

tegnap 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Az ilyen lényt nem nevezném a barátomnak. Láthatóan nem érdekled.
tegnap 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az egész sztori azért fordulhatott elő, mert rosszul választottál barátot. Hála az égnek, ez egy egyszerűen korrigálható hiba.
tegnap 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Alighanem az ő 250 órájából is 240 a kamu, hát azt hiszi, te is csak pihizni akarsz.
tegnap 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Elküldöm neki mindig a lázmérőt is, hogy ez a helyzet, lázam van😅
tegnap 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem tartom kizártnak, hogy annak a sok hiányzásnak amúgy csak töredéke történt valós betegséggel.

Ha rajtad kívül nincs más barátja az osztályban, akkor valószínűleg szeretne rád akaszkodni, veled lenni, aztán mivel nincs más, rosszul viseli, hogy különben egyedül lenne, amikor te beteg vagy.

tegnap 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!