Mi a különbség a szorongás és a depresszió között?
Nagyon lehangolt vagyok mostanában,és hallottam pár embertől hogy "jaj mi történt veled?mennyit aludtál az éjjel?"meg hogy"nagyon aggódom érted,mostanában sokat sírsz!"... próbálok vidám lenni,de nehéz,nem is tudom miért!Egyébként lobbanékony is vagyok és sokan eltávolodtak tőlem ezért,pedig nem szándékos,örököltem(sajnos).
Nem izgatják a pozitívumok,le nem tudok állni a körömrágással,és hogy akaratlanul is rezeg/remeg/rángatózik a lábam (mamám azt mondja álljak le,mert ez a láb rángatózás az idegre megy)
Nem tudom hogy mi a problémám igazából!
Ezért kérdem hogy mi a különbség a szorongás és a depresszió között?
U.I.: Legszívesebben leütnék valakit!!!
Ennek az allapotnak a volumene lenne jelentős a kérdés szempontjából. Mert nem feltetlen szenvedsz bármelyikben is. A kenyszeres koromragas rangaozas oka es vay miertje is fontos lenne. Mert lehet csak rossz beidegzodes.
Volt egy jo angol beszed ami jol osszefoglalta roviden ennek a ket nyunek a lenyeget. Valahogy ugy volt hogy :Having anxiety and depression is like being scared and tired at the same time. It's the fear of failure, but no urge to be productive. It's wanting friends, but hate socializing. It's wanting to be alone, but not wanting to be lonely. It's feeling everything at once then feeling paralyzingly numb. Es mint nekem akinek mindketto van huzamosabb ideje nagyon talalonak tartom ezt. Persze lehet csurni csavarni, meg sok fele típusa van meg merteke is, emberenkent valtozo.
Rangatozas mgneziumhiany.
Jarj kocogni a termeszetbe vagy barhova,ha nincs zold terulet. Minden lelki bajra gyogyir.
Nekem is állandóan jár a lábam tiszta ideg vagyok egész nap megállás nélkül.
Azt mondják ez a szorongás.
Majd 26-an tudok menni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!