Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Többet érzek barátnőm iránt,...

Többet érzek barátnőm iránt, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21/L vagyok, és ez a bizonyos barátnőm (aki ugyanennyi idős, mint én) nemrég költözött erre a környékre a bátyjához. Előtte az apjával élt, aki sokszor verte és megalázta, most tudott csak lépni és eljönni tőle. Eléggé zűrös család, ami azt illeti, mert a bátyja meg fiatalkorúak börtönében volt anno, de barátnőm szerint nem nagy dolog miatt volt bent, nem is kell vele foglalkoznom, mert ez már régen volt, ne ez alapján ítéljem meg, ha nem lenne normális, nem költözött volna hozzá.

Szóval a lényeg, hogy mostanában nagyon sokat együtt vagyok vele és egyszer megcsókoltuk egymást, de azóta sem beszéltünk erről és félek bevallani, hogy többet érzek iránta, mert hátha tönkre teszi a barátságunkat.. és számomra kb ő az egyetlen ember, akiben megbízom és el tudok neki mondani mindent és jól érzem magam vele, még ha nem is ismerem őt olyan régóta.

ma 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kockáztass és vald be.

Vagy ne, és legyél szomorú.

Most mi erre mit tanácsoljunk??? 🤷 A vagy B.

ma 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Nem a barátod, nem bízol benne, tartasz a reakciójától. Az ilyen kérdéseknek magában a kapcsolatban van a helye, nem idegenek között a gyakorin.
ma 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha elég erős a barátság, így 21 éves fejjel max kínos lesz fél-1 évig de utána pedig vissza áll minden normálba
ma 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!