Elmondjam neki vagy ne?
Van egy lany baratom akivel mar majdnem 10 eve ismerjuk egymast, kisebb nagyobb kihagyasokkal. Nem feluletes a baratsagunk, de nem is vagyunk legjobb baratok.
Par honapja mar fuzte egy csavo, osszejottek, en orultem hogy o orul, nekem nem voltak ilyen szandekaim fele.
Mikor egy ideig ossze voltak veszve, a csavo ugy nezett a buszon, majd kiesett a szeme, megemlitettem ezt a csajnak, o azt mondta a csavo pont az ellenkezojet mondta. Elengedtem, legyen igaza.
A csaj mar 2 napja hisztis, semmi eletkedve, mindennel van problemaja.
Nem akart beszelni rola nem eroltettem. Erre ma este kapok egy engedelykerest, a palijatol, hogy a csaj akitol nudeot kertem, a csaja es ram se nezne szoval csinaljak ugy mintha nem is irt volna es alljak le.
Visszairtam neki hogy a csajt majdnem 10 eve ismerem es az egy vicc volt, kemenykedjen annak aki kivancsi ra, engedelykeresbe raktam de meg irt annyit h majd meglatjuk ki lesz ra kivancsi.
Ez a nudeos sztori annyi amugy, hogy meg online kozben 2 eve elkerte a hazit, elkuldtem, irta h mit kerek cserebe, irtam h "nude kep? xdd"
valaszolt ra hogy okee, de nem erre az uzenetre szanta, hanem arra amit elotte irtam neki. Viccesen jott ki, lescreeneltem es nemreg elkuldtem neki, mert a Snapchat bedobta hogy 2 eve volt.
Szerintetek mit csinaljak? Ha megverem a csavot, a csaj megharagszik ram, ami nem lenne annyira jo de nem is vagyunk legjobb baratok.
Mondjam el a csajnak h irt a feltekeny csavoja?
Ha nem csinal semmit en hagyom ennyiben a sztorit de ha odajon szajalni, en zokszo nelkul kepes lennek sz.arra verni.
Szerintetek? (16/F)
Én nem foglalkoznék vele túlzottan, ha nekem jönne, akkor se verném agyon, csak ártalmatlanítanám, és ennyi.
Lánybarát fiújàval felesleges balhézni, ha megvered, abból csak rosszúl jöhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!