Elmondjam a legjobb barátnőmnek, hogy megbántott miközben bevolt rugva?
Tegnap este ott alvós bulit szerveztünk a 2 legjobb barátnőmmel és hát volt pia. Én maradtam egyedül józan, a másik barátnőnk, legyen kati csak kicsit rugott be, a 3., legyen mari meg azért jobban. (Tudni kell hogy anorexiás vagyok!!) Nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt így épp öltöztem volna át és csak egy melltartó volt rajtam. Ahogy felemeltem a kezem, hogy feltudjam rá venni a pulcsim a bordám mégjobban kilátszódott. Marika elkezdte nekem mondani, hogy milyen undoritóan nézek ki és hogy undoritó hogy kint van a bordám és hogy álljak már le mert nagyon undorító.
Nagyon rosszul esett hogy ezt mondja úgy, hogy ő is evészavarral küzd és hogy leakar fogyni, ez mellett ha felemeli a kezét az ő bordája is kilátszik.
Nem emlékszik kb semmire, szerintetek elmondjam neki hogy ezt mondta és hogy rosszul esett?
Az unokám 16 éves és most a Gasztroenterológián, pszichiátrián van. 170 cm magas, 35 kg. Infúzión! Nagyon hirtelen romolhat az állapot, észre sem veszed. Vigyázz! Vigyázzatok!
Csak egy kis fogyni vágyás miatt jutottatok el idáig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!