Elmondjam a barátnőmnek, hogy a pasija azt mondta majd akkor kéri meg a kezét, ha lefogy(nak)?
Régóta tart a kapcsolatuk, a lány szeretne már eljegyzést, a pasi terel, de a lány végül mindig ráhagyja. Legutóbb viszont ez volt a legújabb kifogás. Majd elveszi, ha lefogy. Aztán hozzátette, hogy saját magának is le kéne fogynia.
Ez akkora taplóság szerintem, hogy döbbenet. Nem tudom elmondjam-e ezt a barátnőmnek, nekem nagyon rosszul esne ha a párom így nyilatkozna rólam. Viszont emiatt úgysem fognak szakítani, szóval valószínűleg csak egy vitát generálna, az meg fölösleges.
Semmi gond, ha a pár mindkét fele ugyanúgy gondolkodik erről. Szerintem ez fordítva is igaz. Ha ez csak egy kis papírmunka, akkor miért nem lehet aláírni, ha az egyik fél szeretne házasodni?
Van aki az egészet ellenzi, az is teljesen rendben van. Az viszont sokkal rosszabb, mikor az egyik fél szeretne, a másik fél meg úgy csinál, mintha majd egyszer talán ő is, de aztán meg mégsem.
Ma találkoztam a barátnőmmel, nem mondtam semmit.
Ha az esküvőre MINDKETTEN le akarnak fogyni, akkor oké. Nekünk is ősszel lesz a lagzi és együtt sportolunk hogy a nagy napon jó formában legyünk. De megkérte a kezem ilyen kikötések nélkül is. Nekem valahogy ebből az jön le, hogy "csak akkor veszlek el, ha olyan vékonyra fogysz le, mint 10 éve, mert csak akkor tetszel, hiába híztam a kapcsolatunk alatt én is 15 kilót". De amúgy a kérdésre a válasz igen, le akar fogyni a lány, csak nagyon nehezen megy neki, pedig 3 félét sportol és hajlamos sanyargatni is magát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!