Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Elmondjam a barátnőmnek, hogy a pasija azt mondta majd akkor kéri meg a kezét, ha lefogy(nak)?

Figyelt kérdés

Régóta tart a kapcsolatuk, a lány szeretne már eljegyzést, a pasi terel, de a lány végül mindig ráhagyja. Legutóbb viszont ez volt a legújabb kifogás. Majd elveszi, ha lefogy. Aztán hozzátette, hogy saját magának is le kéne fogynia.

Ez akkora taplóság szerintem, hogy döbbenet. Nem tudom elmondjam-e ezt a barátnőmnek, nekem nagyon rosszul esne ha a párom így nyilatkozna rólam. Viszont emiatt úgysem fognak szakítani, szóval valószínűleg csak egy vitát generálna, az meg fölösleges.

2024. jún. 20. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez a majd ha piros hó esik esete. Én elmondanám, mert annál jobban szeretném a barátnőmet, minthogy feleslegesen várjon egy olyan dologra, amit a másik fél amúgysem akar. Aztán, hogy mit kezd ezzel azt majd ő meglátja.
2024. jún. 20. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem évek óta az az érzésem, hogy majd ha piros hó. Először legyenek együtt 3 éve. Korrekt amúgy, még fiatalok voltak, ismerjék meg egymást. Aztán 5. Aztán 7. Aztán ha megteszi a lány ezt vagy azt. Aztán most ez. De a barátnőm azt mondja hogy biztos megkéri majd, mert szokott beszélni arról, hogy maajd egyszer ha lenne esküvő. Áh bele se megyek, mert felmegy a vérnyomásom.
2024. jún. 20. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán azért van vele 7 éve, mert szereti. Nem értem miért olyan krva fontos az esküvő. Ha ígyis boldogok, miért kell erőltetni az esküvőt? Én 15 éve vagyok a párommal és köszönöm szépen nem kell eljegyzés meg minden szirszar papírmunka. Ne egy gyűrű meg egy darab papír legyen már a boldogságom oka, hanem a férfi, akivel szeretjük egymást.
2024. jún. 21. 04:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Semmi gond, ha a pár mindkét fele ugyanúgy gondolkodik erről. Szerintem ez fordítva is igaz. Ha ez csak egy kis papírmunka, akkor miért nem lehet aláírni, ha az egyik fél szeretne házasodni?

Van aki az egészet ellenzi, az is teljesen rendben van. Az viszont sokkal rosszabb, mikor az egyik fél szeretne, a másik fél meg úgy csinál, mintha majd egyszer talán ő is, de aztán meg mégsem.

2024. jún. 21. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor inkább tartsd a szád.
2024. jún. 21. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
És az igazi kérdés: le akar/fog fogyni a csaj? Mert képzeletet felülmúló dolog hogy az esküvő a pasiról is szól. Ha ő önmagát és a párját vékonyabb verzióban akarja látni, ezzel mi a gond? Ez a pasi napja is nem csak a menyasszonyé. Úgyhogy ennyi
2024. jún. 21. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma találkoztam a barátnőmmel, nem mondtam semmit.

Ha az esküvőre MINDKETTEN le akarnak fogyni, akkor oké. Nekünk is ősszel lesz a lagzi és együtt sportolunk hogy a nagy napon jó formában legyünk. De megkérte a kezem ilyen kikötések nélkül is. Nekem valahogy ebből az jön le, hogy "csak akkor veszlek el, ha olyan vékonyra fogysz le, mint 10 éve, mert csak akkor tetszel, hiába híztam a kapcsolatunk alatt én is 15 kilót". De amúgy a kérdésre a válasz igen, le akar fogyni a lány, csak nagyon nehezen megy neki, pedig 3 félét sportol és hajlamos sanyargatni is magát emiatt.

2024. jún. 21. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!