Mire jó az amikor valaki bosszúból lefogy?
Sokszor látni videókat, sztorikat arról, hogy túlsúlyos lesz a nő a párkapcsolatban, a férfi pedig elhagyja egy vékonyabb nő miatt. Ekkor a nő lefogy, utánna a férfi visszaakarna menni erre a nő válasza: ha eddig nem voltam jó ezután se legyek!
Na most ezt az egészet nem értem. Miért nem lehetett elötte is megcsinálni ugyanezt, hogy ad magára, nem hízik el, vagy esetleg lefogy és nem hagyja el a férfi?
Az a baj, hogy a legtöbben belelustulnak egy kapcsolatba, sokan még el is igénytelenednek, lásd meghíznak. Pedig a megtartás szerintem nehezebb, mint a megszerzés. Ha tudom, hogy a pasim a vékony nőket szereti, akkor ergó nem fogok meghízni.
Eső után köpönyeg...
#4:
Ha a pasidnak csak a tested kell, és a lelked nem, az már eleve veszett dolog, csajszi, de áltasd csak magad.
#8-9
A magadfajta nulla értelmi szintű embereknek hiába magyaráznám, hogy mit jelent az egészséges mozgásban gazdag életmód, akkor se fognád fel.
Külső+belső=egy kerek egész
Hiába jó a belső, ha szar a külső.
Hiába jó a külső, ha hulladék a belső.
Mind a kettő együttesen fontos.
Sőt, miért gondolod, hogy aki vékony az hánytatja magát, és egészségtelen diétát követ?
Komolyan, te ennyire tudatlan vagy? Nem fáj ez neked? 🤦🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!