Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire jó az amikor valaki...

Debremart kérdése:

Mire jó az amikor valaki bosszúból lefogy?

Figyelt kérdés

Sokszor látni videókat, sztorikat arról, hogy túlsúlyos lesz a nő a párkapcsolatban, a férfi pedig elhagyja egy vékonyabb nő miatt. Ekkor a nő lefogy, utánna a férfi visszaakarna menni erre a nő válasza: ha eddig nem voltam jó ezután se legyek!

Na most ezt az egészet nem értem. Miért nem lehetett elötte is megcsinálni ugyanezt, hogy ad magára, nem hízik el, vagy esetleg lefogy és nem hagyja el a férfi?

2023. máj. 25. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Vele volt a pasi, nem volt motiváció.
2023. máj. 25. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Fogyni nem könnyű dolog, baromi kényelmetlen. Amíg nem muszáj, nem is teszi meg senki. Hogy kinek mikor jön el a "muszáj" pontja, az egyedi.
2023. máj. 25. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Te bosszúnak gondolod, mert magadból indulsz ki, a motivációt illetően. Más pedig mondjuk megszabadult egy nehéz lwlki tehertől ami már nyomta mondjuk a vállát, és a szervezete önmaga dobta le minden erőfeszítés nélkül a felesleges súlyt. Erre nem gondolsz? Védekező szellemi lelki mechanizm us alapján is lehet hízni, csak az emberi lékekről kéne kicsit jobban utána informálódnod. Az ilyen esetekben jellegzetes az, hogy ömlenek le mindenféle fogyókőra nélkül a felrakódott kilók ha megszünt a negatív forrás az adott ember életében.
2023. máj. 25. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Az a baj, hogy a legtöbben belelustulnak egy kapcsolatba, sokan még el is igénytelenednek, lásd meghíznak. Pedig a megtartás szerintem nehezebb, mint a megszerzés. Ha tudom, hogy a pasim a vékony nőket szereti, akkor ergó nem fogok meghízni.

Eső után köpönyeg...

2023. máj. 25. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Azok csak videók.
2023. máj. 25. 18:10
 6/15 A kérdező kommentje:
3# nem magamból indulok ki, ha rossz egy kapcsolat akkor nem elhagyná? Azért fogy le utánna, hogy megmutassa, hogy ő is tud olyan lenni ha akar. Merthogy mégiscsak kemény munkával, edzéssel adja le utánna a plusz sújt. Elötte is elmehetett volna akár levezetésképp, hogy ne legyen olyan sokat otthon ha annyira problémás lenne a kapcsolat. Nemhiszem, hogy lelki eredetű.
2023. máj. 25. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező nem értettél semmit abból amit írtam, nem is akarod megérteni, csak a saját elképzelésedhez ragaszkodsz. Nem is értem akkor miért írtál ki kérdést, ha semmit nem akarsz megérteni.
2023. máj. 25. 18:46
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

#4:

Ha a pasidnak csak a tested kell, és a lelked nem, az már eleve veszett dolog, csajszi, de áltasd csak magad.

2023. máj. 25. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Es egyebkent hanytatta magat, bazi egeszsegtelen dietat kovetett szerelmi banataban, ezt kellett volna alapjaraton?
2023. máj. 25. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

#8-9

A magadfajta nulla értelmi szintű embereknek hiába magyaráznám, hogy mit jelent az egészséges mozgásban gazdag életmód, akkor se fognád fel.

Külső+belső=egy kerek egész

Hiába jó a belső, ha szar a külső.

Hiába jó a külső, ha hulladék a belső.

Mind a kettő együttesen fontos.

Sőt, miért gondolod, hogy aki vékony az hánytatja magát, és egészségtelen diétát követ?

Komolyan, te ennyire tudatlan vagy? Nem fáj ez neked? 🤦🙄

2023. máj. 25. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!