Mi a véleményetek az ilyen viselkedésről?! Bosszúból gyereket szül az exem (?! )
Sajnálom azt a gyereket aki ilyen környezetbe és ilyen szülők közé születik. :( Nem szép jövő vár rá, pedig még meg sem született.
Undorító, hogy ilyen nők vannak
Tehát az exed 19 éves és gyereket szül?
Nem korai??
Te hány éves vagy kérdező?
Nem azért, de te miért pörögsz ezen? Azért bosszú ez, mert te ugyanúgy leselkedsz utána.
Az én exem is szült a szakítás után belátható időn belül valami félcigánytól. De kb. sírva röhögtem volna, ha megtudom, hogy szerinte ez bosszú.
Mégis mi abban a bosszú, hogy ő a nyakába vesz egy nyűgöt baromi rossz körülmények között, te meg élheted a világot egy mérgező ember nélkül?
Inkább te szakadj le róla és foglalkozz a saját életeddel, neki meg legyen olyan, amilyet teremt magának
Utolsó válaszoló: szerintem olvasd el újra,figyelmesen amit leírtam.
Nem kell utána leselkedjek, sajnos enélkül is kapom a fülembe az infokat. Pont hogy ő leselkedik utánam, és nem értem miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!