Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire jó az amikor valaki...

Debremart kérdése:

Mire jó az amikor valaki bosszúból lefogy?

Figyelt kérdés

Sokszor látni videókat, sztorikat arról, hogy túlsúlyos lesz a nő a párkapcsolatban, a férfi pedig elhagyja egy vékonyabb nő miatt. Ekkor a nő lefogy, utánna a férfi visszaakarna menni erre a nő válasza: ha eddig nem voltam jó ezután se legyek!

Na most ezt az egészet nem értem. Miért nem lehetett elötte is megcsinálni ugyanezt, hogy ad magára, nem hízik el, vagy esetleg lefogy és nem hagyja el a férfi?

2023. máj. 25. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Látom a sok negatív kommentelő magára ismert a válaszomban. Sorozatban lehet olvasni, hogy a többség ellustul egy kapcsolatban. Motiváció hiánya? Hagyjuk már. Ha a saját egészséged, fittséged nem elég motiváció, akkor minden más csak kifogás. Sőt, ha kajafüggő vagy, el lehet menni pszichológushoz is. Nem én találtam ki. A nők az anyaság mögé bújva elasszonyosodnak, tehát meghíznak, szülés után csak kis réteg fogy vissza szülés előtti alakjára, a férfiak eltunyulnak, ők is meghíznak.

Nem baj, nyugodtan szavazzatok le, a tények magukért beszélnek. Én csupán azt ismétlem meg, amit már szakemberek előttem leírtak.

Aki nem hiszi, járjon utána..😉🚶

2023. máj. 25. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekmentesként írom, tehát engem nem fog soha érinteni, de amiatt elhízni, hogy csináltál egy másik embert, vs a férfiak "csak szeretek zabálni" indoka azért elég eltérő.
2023. máj. 25. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Szokták mondani, hogy külső megfog, belső megtart. Ha szól a férfi a nőnek, hogy valamit tenni kéne, akkor csak sértődés van belőle. Pedig jelezte a férfi, mégse tesz semmit a nő. A férfi egy idő után nem jelez, úgy csinál mintha minden rendben lenne, emiatt a nő nem változtat a dolgon. Egyszer csak hupsz egy másik nővel lesz a férfi, mert hiába jelzi a férfi a nőnek, csak sértődés van belőle, változás nincs. Elönti a nőt, hogy na majd én megmutatom neki, hogy milyen nőt is veszített el. A valóság az az, hogy egy elhanyagolt nőt. A férfi ezután miután visszakapta a nő a régi önmagát, visszaszeretne menni hozzá érthető okokból, de a nő nem veszi észre, hiszen megcsalta. És nesze neked vége a kapcsolatnak. Ez az egész egy kis toleranciával megelőzhető lenne. Nem megsértődni kell, ha valamit a párod mond, nem biztos, hogy gúnyolódásból, de ha nem az a nő vagy akibe beleszeretett, aki megtetszett neki mert megváltoztál, akkor sajnos keresni fog egy hasonlót egy olyat aki voltál előtte. Akkor most újra felteszem a kérdést. Nem lenne egyszerűbb lefogyni? Egy kicsit egészségesebben étkezni? Esetleg egy kicsit otthon edzeni, vagy eljárni edzen? Jó persze a mai világban elég nehéz azért azt is be lehet látni. Persze ez igaz fordítva a férfiak is ellustulhatnak ugyanúgy, de valljuk be, hogy a nők direkt csinálják, hogy ne legyen olyan kirívó és megtudják jobban tartani a férfit. De egy nőnél tényleg a lustaság.
2023. máj. 26. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:

A férfiak is ugyanúgy elhíznak, felesleges nemekre bontani ezt a kérdést.

Egyébként egyetértek azzal, hogy mindenkinek a saját egészsége kellene fontos legyen. Sajnos az emberek többsége lusta.

Fogyàssal bosszút állni szerintem semmi értelme, de legalább az illető megtapasztalja, milyen az egêszséges êlet, és talán a mozgást is megszereti. Ezek pedig kihatàssal lehetnek az egész további életére.

2023. máj. 26. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:

"Persze ez igaz fordítva a férfiak is ellustulhatnak ugyanúgy, de valljuk be, hogy a nők direkt csinálják, hogy ne legyen olyan kirívó és megtudják jobban tartani a férfit. De egy nőnél tényleg a lustaság."

Ezt hol álmodtad? És mit is jelent? Meghíznak a nők, hogy jobban megtartsák a pasit? He?

2023. máj. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!