Egy közeli barátnőm elutazott és megkért, hogy ebben a pár napban menjek át a lakásába mimden nap és intézzek el pár dolgot (növények, háziállatok).
Ma reggel munka előtt beugrottam, viszont lett egy kis gond... Sajnos eldugult a wc. Nem nagyon tudtam intézkedni mert indulnom kellett, nap végén tudok csak visszamenni vagy szerelőt hívni. Szerintetek elmondjam neki? Nem akarom a kikapcsolódását elrontani, hogy ezen stresszeljen, csak mégis úgy lenne a korrekt.
Ne. Minek? Javíttasd meg, és hazatérte után a számla összegének kiegyenlítését beszéld meg vele. Hagyd őt pihenni.
dec. 21. 09:36
2/18 anonim válasza:
Dehogy kell elmomdani. Fogsz egy wc pumpát és kidugítod. Ha lebomló dolog miatt dugult el, lószínüleg már szétázott annyira, hogy át tudd nyomni a pumpával. Szerelő sem kell. Legközelebb ne dobj bele túl sok mindent.
dec. 21. 09:41
3/18 anonim válasza:
* valószínüleg (bocs 😀 )
dec. 21. 09:42
4/18 anonim válasza:
Ha megoldod és nem kerül pénzbe akkor ha hazajött mondd el neki hogy ez volt, figyeljen rá.
Ha pénzbe kerül akkor hívd fel, és kérdezd meg hogy mi legyen
dec. 21. 10:13
5/18 anonim válasza:
Miért? Pelenkát húztál le rajta?
dec. 21. 10:51
6/18 anonim válasza:
Nagyon fontos dolog kimaradt: Mitől dugult el? Mert ha csak kakiltál, használtál sok papírt, az simán megoldható pumpával (ha nincs nála, veszel egyet, sokkal jobb, mint a kefe), de vannak ettől húzósabb dolgok is.
dec. 21. 10:58
7/18 anonim válasza:
Ha kaki és látod hogy nagy, akkor szét kell darabolni, vagy "kaki kés", olyan mint egy palacsinta spatula, de akár azt is vehetsz és oda bekészítheted.
Én sima wc kefével is megoldom, csak jobban öblítek.
dec. 21. 11:09
9/18 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy, wc pumpa és/vagy Mr. Muscle lefolyótisztító csodákra képes! De csak akkor pazarold, ha nagyon nagy gáz van! Beleöntöd, hagyod állni jó sokáig (minél tovább > legalább 1 órát), majd leöblíted egy nagy edény forró vízzel, majd lehúzod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!