Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek elmondjam, és ha...

Szerintetek elmondjam, és ha igen, hogy?

Figyelt kérdés

Egy közeli barátnőm elutazott és megkért, hogy ebben a pár napban menjek át a lakásába mimden nap és intézzek el pár dolgot (növények, háziállatok).

Ma reggel munka előtt beugrottam, viszont lett egy kis gond... Sajnos eldugult a wc. Nem nagyon tudtam intézkedni mert indulnom kellett, nap végén tudok csak visszamenni vagy szerelőt hívni. Szerintetek elmondjam neki? Nem akarom a kikapcsolódását elrontani, hogy ezen stresszeljen, csak mégis úgy lenne a korrekt.

27/n

dec. 21. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
barátságok kategória hogy eldugult a wc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 de szeretem a csajokat 😁
dec. 21. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

egy pasi azt írná" mi a faxt csináljak.. legjobb oldószer a wc-hez melyik.. milyen márka?"

dehát ezé szeretjük a lányokat 😏

dec. 21. 11:45
 13/18 A kérdező kommentje:

6os:

Igen, bocsánat, kimaradt ez a részlet, csak sietve írtam. Hát én azt gyanítom hogy a sok papír miatt dugult el.

dec. 21. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Próbálj meg nagy adag meleg vizet beleönteni, hátha leviszi.
dec. 21. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
A sok papír nem kicsit dugítja el, főleg ha még nagy a produktum is.
dec. 21. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Én 2 lapocskát használok 1 törléshez, azt ismétlem.
dec. 21. 17:16
 17/18 anonim ***** válasza:

15 igen.. meg pl szüleim házánál is extra vékony csöveket használtak 1 mérettel minimum nagyobb kellett volna (ugye ezt szakinak kéne mondani de szarnak bele.. jó lesz jó.. oké, van 30 dolog a háznál ami fontos később de mindenkii szariik rá, a csövek, levezető csövek is egy ilyen)

áruházi mosdóknál sztem ilyen bődület vastag van.. 2x szélesebb átmérőjű

ez 0 dolognak hangzik de valójában életen át megy a baszakodás a dugulással veheted nonstop a szereket meg pumpákat hozzá. szóval fontos

dec. 21. 20:03
 18/18 anonim ***** válasza:

sztem akkor szidna le ha szerelőt hívsz oda

[link]

dec. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!