Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A kiszemeltem jött be látogató...

A kiszemeltem jött be látogatóba a munkahelyemre az anyukájához és hozott nekem colat,fagyit. Megköszöntem neki személyesen, de írásban is megszeretném. Szerintetek ki nevet?

Figyelt kérdés

Csak ennyit írnék neki: Nagyon köszönöm, hogy gondoltál Rám!

Soha nem kaptam tőle még semmit.. annyira jól esett és boldog vagyok. 22/N vagyok

2023. júl. 19. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván azért tennéd, mert jó ürügy vele így felvenni a kapcsolatot, és elkezdeni beszélgetni. Végül is nem rossz ötlet, csak akkor végig is kell csinálni.
2023. júl. 19. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem várj egy kicsit, ha ő is akar valamit tőled, legközelebb is jelzi feléd valahogy.
2023. júl. 19. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
szerintem meg nincs igaza a 2esnek. Pont ez az. Az elso lepest o tette, ne kellesd magad. Cselekedjel ahogy erzel. En tuti irnek neki ugy ahogy te javaslod.
2023. júl. 19. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Jó, csak ne nagy betűvel írd, hogy rám.

Ha azt írod valakinek, h Te, Rád, Téged stb, az a tisztelet jele írásban, de alapból nem nagy kezdőbetűvel írandó.

Valószínűleg azért vitt dolgokat, mert tetszel neki, így akkor értékelni fogja.

De mégsem, akkor sincs ebben semmi olyan, ami moatt később kényelmetlenül kellene magad érezni előtte.

2023. júl. 19. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ne írj neki, mert nem tudsz helyesen írni, és ha egyébként kedvel, ez kiábrándítóan hathat számára.
2023. júl. 19. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!

Így írd, ha írsz neki. Szerintem azért vitte, mert tetszel neki, én írnék a helyedben.

2023. júl. 19. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Ki nevet?? Ugy ertve kinevet? Nem hiszem viszont tulzas, nem jo szerintem koszonet utan is megkoszonni, ez nem gerjeszt nagyobb vonzalmat es nem is udvariasabb, inkabb ugyetlen.
2023. júl. 19. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Már egyszer megköszönted személyesen, furcsa lesz neki, hogy írásban is megköszönöd.
2023. júl. 19. 16:31
 9/13 anonim ***** válasza:
44%

szerintem köszönőlevelet írni egy fagyi miatt nevetséges, de ahogy érzed XD

én hiába vagyok nőnemű, sose értettem mi a jó az ilyen nyáladzásokban. hiszen megköszönted amikor átadta, nem?

2023. júl. 19. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Akár meg is kérdezhetnéd, hogy viszonzásképp meghívhatod-e valamikor egy kávéra.

Ha nem, akkor szerintem írj rá, lehet kisül belőle valami jó. Nekem ilyen helyzetben jól esne a tudat, hogy ha csak pár percre is, de sikerült egy kis boldogságot vinnem valaki életébe.

2023. júl. 19. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!