A kiszemeltem jött be látogatóba a munkahelyemre az anyukájához és hozott nekem colat,fagyit. Megköszöntem neki személyesen, de írásban is megszeretném. Szerintetek ki nevet?
Csak ennyit írnék neki: Nagyon köszönöm, hogy gondoltál Rám!
Soha nem kaptam tőle még semmit.. annyira jól esett és boldog vagyok. 22/N vagyok
Jó, csak ne nagy betűvel írd, hogy rám.
Ha azt írod valakinek, h Te, Rád, Téged stb, az a tisztelet jele írásban, de alapból nem nagy kezdőbetűvel írandó.
Valószínűleg azért vitt dolgokat, mert tetszel neki, így akkor értékelni fogja.
De mégsem, akkor sincs ebben semmi olyan, ami moatt később kényelmetlenül kellene magad érezni előtte.
Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!
Így írd, ha írsz neki. Szerintem azért vitte, mert tetszel neki, én írnék a helyedben.
szerintem köszönőlevelet írni egy fagyi miatt nevetséges, de ahogy érzed XD
én hiába vagyok nőnemű, sose értettem mi a jó az ilyen nyáladzásokban. hiszen megköszönted amikor átadta, nem?
Akár meg is kérdezhetnéd, hogy viszonzásképp meghívhatod-e valamikor egy kávéra.
Ha nem, akkor szerintem írj rá, lehet kisül belőle valami jó. Nekem ilyen helyzetben jól esne a tudat, hogy ha csak pár percre is, de sikerült egy kis boldogságot vinnem valaki életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!