Volt egy kiszemeltem, aki foglalt volt, de mégis…? (Alább kifejtve)
Volt egy srác, aki nagyon tetszett. Mivel egyetemi évfolyamtársak voltunk, ezért voltak közös Facebook csoportjaink, így ki tudtam nyomozni a nevét. A profiljából megtudtam, hogy foglalt. Ennek ellenére, csomószor botlottunk egymásba és feltűnően udvarias volt (túl, értsd: olyan helyzetben is, amikor már nem sértődsz meg rajta, hogy mondjuk nem tartja meg az ajtót vagy nem enged előre), mindig kiszúrtuk egymást a nagyelőadóban meg hasonlók.
Ha barátnője volt, akkor miért viselkedett így? Lehet bepróbálkozott volna, ha nem foglalt? Mikor viselkedik így valaki?
Ne képzelj bele többet szerintem. Csak egy személyes példa: melóhelyen ismertem meg a srácot, nem főnök, de hasonló (nem akarom konkretizálni) amikor ott voltam, esküszöm ZAVARBAN volt a jelenlétemben, mikor magyarázott nekem, belenevetett abba amit mondott…na mondom hülye én se vagyok, le tudom már venni huszon x évesen hogy itt valami érdekes. Vége lett a munkának, tudtam hogy nem találkozok vele többet, de annyira tetszett és piszkálta a gondolataim hogy felkerestem egy jópofa üzenettel:D a különbség annyi volt hogy én kideríteni se tudtam róla van -e valakije, nem volt sehol közösségi fiókja. Aztán igaz volt vagy sem, de azt mondta, van valakije.
Szerintem itt is az lehetett hogy a srác jófej, udvarias amúgy is, nem kell többet beleképzelni mint ami, pedig én is elhittem:D lehet kedvelt emberileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!