Miért van az, hogy a korosztályomból többen házasok már, én pedig még csak szemkontaktust sem tudok tartani a kiszemeltemmel?
Én is pont úgyanúgy érzek kedves kérdező! :(
25/F
20 évesen még így is én voltam vele, nemhogy kiszemeltre, de a másik nem képviselőire se mertem ránézni kb, nemhogy szóba állni velük - és ezt emberileg értem, tehát mondjuk osztálytársakkal is megvolt ez.
Aztán ez később változott, 23 évesen lett először párom, 25 évesen meg egy másik, aki 7 éve az élettársam. Ma már nem okoz gondot az ellenkező nemű kollegákkal is szóba állni (bár azonos nemben továbbra is jobban megtalálom a hangot bárkivel, ezt érzem magamon).
Szóval azt akarom mondani, hogy 20 évesen még nagyon gyerek vagy, fog ez még változni, ne aggódj. Igyekezz te is fejlődni, tudatosítani magadban, hogy mi a gond, és javítani rajta.
Érdekes közegben mozogsz, ha 20 évesen már házasok az ismerőseid.
Gondolom tizenévesen le is potyogtattak vagy három gyereket.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Durva, de nem a primitívebb körökről beszélek, hanem azokról a volt általános iskolás és gimis osztálytársakról, akik nem tanultak tovább egyetemen, de párkapcsolatuk már van. Sőt, egyről bizton tudom, hogy a CSOK-ot is felvette, másik pedig fel fogja, mert kertes házat akar venni. És 20 évesekről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!