Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a korosztál...

Miért van az, hogy a korosztályomból többen házasok már, én pedig még csak szemkontaktust sem tudok tartani a kiszemeltemmel?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy önbizalomhiány, tapasztalatlanság és egyebek állhatnak mögötte, de hogy változtassak? Annyi mindenkivel rontottam már el, mert egyszerűen szerencsétlen vagyok. Lehet tök egyedül fogok meghalni, pedig még csak 20 vagyok.

2022. júl. 31. 00:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, nem tetszel a kiszemeltednek. Amúgy mivel azt sem tudjuk, fiú vagy-e vagy lány, nehéz mit mondani. 20 évesen meg még előtted az élet.
2022. júl. 31. 00:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát alapvetően az élet kiszámíthatatlan, sose lehet tudni, hogy kinek mennyi van megírva. Másodszor mi változik, akkor ha fiú vagyok és mi, ha lány?
2022. júl. 31. 00:54
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Én is pont úgyanúgy érzek kedves kérdező! :(

25/F

2022. júl. 31. 01:13
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

20 évesen még így is én voltam vele, nemhogy kiszemeltre, de a másik nem képviselőire se mertem ránézni kb, nemhogy szóba állni velük - és ezt emberileg értem, tehát mondjuk osztálytársakkal is megvolt ez.

Aztán ez később változott, 23 évesen lett először párom, 25 évesen meg egy másik, aki 7 éve az élettársam. Ma már nem okoz gondot az ellenkező nemű kollegákkal is szóba állni (bár azonos nemben továbbra is jobban megtalálom a hangot bárkivel, ezt érzem magamon).

Szóval azt akarom mondani, hogy 20 évesen még nagyon gyerek vagy, fog ez még változni, ne aggódj. Igyekezz te is fejlődni, tudatosítani magadban, hogy mi a gond, és javítani rajta.

2022. júl. 31. 01:28
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Azért a 20 évesek többsége manapság jellemzően nem él még házasságban. Sőt! Nagyrészük még otthon lakik, tanul. Nyugi van! Majd megtalálod azt, akivel tudsz kapcsolatot teremteni, eljön egyszer a te időd. Még nagyon fiatalka vagy.
2022. júl. 31. 01:38
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes közegben mozogsz, ha 20 évesen már házasok az ismerőseid.

Gondolom tizenévesen le is potyogtattak vagy három gyereket.

2022. júl. 31. 01:54
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
20 évesen csak primitív emberek házasodtak ismerősi körömből. 9 év kapcsolat utan tavaly hazasodtam csak 25 évesen, éppen ideje volt, mert most építtetünk lakást.
2022. júl. 31. 02:55
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Durva, de nem a primitívebb körökről beszélek, hanem azokról a volt általános iskolás és gimis osztálytársakról, akik nem tanultak tovább egyetemen, de párkapcsolatuk már van. Sőt, egyről bizton tudom, hogy a CSOK-ot is felvette, másik pedig fel fogja, mert kertes házat akar venni. És 20 évesekről beszélünk.

2022. júl. 31. 03:33
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Mert másként kell párkapcsolatra törekedned, ha fiú vagy, és másként, ha lány, ezért számít.
2022. júl. 31. 05:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha fiú vagy de nem kezdeményezel sosem, csak várod a jelentkezőek mint a lányok.. mert a fiú dolga a kezdeményezés.. akkor tényleg egyedül maradsz életed végéig.
2022. júl. 31. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!