Miért térhet el a gondolkodásom ennyire a korosztályométól? Pl. az egyetemmel kapcsolatosan
Minek legyenek többet ott a kelleténél? Pusztai józan paraszti ésszel is rá tudsz te is jönni, hogy alapjába véve elég nagy f...ág.
De úgy élsz ahogy neked tetszik.
Már nem olyan az egyetemi élet mint régen.
Régen bent voltak az emberek mert volt értelme bent lenni, voltak programok, vagy ha nem akkor szerveztek maguknak.
Most mindenki a telefonját nézi, vagy húz haza játszani.
Valamilyen szinten meg is értem, mert az egyetemek látva az érdektelenségeket elkezdték abbahagyni a programok szervezését, és kevesen mernek belevágni a szervezésbe
Illetve sokakban van az a szellem, hogy olyan időpont kell ami jó mindenkinek.
Nem, kell egy időpont, és aki jön jön, aki nem az legközelebb.
Soha nem lesz olyan időpont ami 10ből 10 embernek jó, így általában ez is megölte a programokat
Hát nézd, én nem ugyanabban a városban lakom mint ahova egyetemre járok, jó esetben egy irányba 50 percet, rosszabban másfél órát utazok, attól függ melyik jármű épp megfelelő. Ha nagyon balszerencsés vagyok és késik minden, akkor ennél jóval több is lehet.
Nyilván szeretnék minél kevesebbet utazgatni, és hogy az óráim egy napon legyenek, hogy ne egy darab 1 órás előadás miatt kelljen aznap 2-3 órát utaznom. Sajnos lett egy ilyen ebben a félévben..
Illetve ha vége az óráimnak sietek haza, hogy legyen még otthon időm másra és ne későn érjek haza. Főleg az este 7kor véget érő órák után.
Nem mindenki vágyik arra, hogy az egyetemen szocializálódjon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!