Miért térhet el a gondolkodásom ennyire a korosztályométól? Pl. az egyetemmel kapcsolatosan
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, és míg én annak örülök, minél többet ott lehetek, minél több órám van amire be kell menni, addig a többiek ennek az ellenkezője. Annak örülnek ha kevés órájuk van, és az is a lehető legjobban összesűrítve, hogy minél kevesebb napon kelljen menni. Aztán míg én tök szívesen üldögélek mondjuk az egyetem főépületében akkor is amikor éppen nincs órám, vagy mászkálok a városban, addig a többiek ahogy vége az órának, húznak haza, kollégiumból is amint lehet hazamennek inkább vagy akárhova, feleslegesen se az egyetemen, se a kollégiumban nem akarják az idejüket tölteni. Én alapvetően nagyon ráérek, órákon meg a tanuláson kívül nagyon nincs más dolgom. Meg pl. a távoktatás téma, mindenki azt ajnározza merthogy minek bejárni szerintük tök felesleges órákra ha online is részt lehetne venni rajta, nekem elég kellemetlen lenne, ha nem járhatnék be élőben. Viszont úgy érzem, valami nagyon nem stimmel az életemmel, nagyon eltérek a többi huszonévestől. Emiatt, mert így eltér jópár dologban a gondolkodásom, meg az egész életem. Lehet arról szó, hogy érettebbek nálam, felnőttesebbek mint én, én meg kicsit még éretlen vagyok? Szóval ők az egyetemista szint én meg mint egy középiskolás mondjuk?2021. szept. 14. 16:54
11/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de főleg mert elég magányos vagyok és nincs sehova mennem ezêrt jó néha kimozdulni és emberek közt lenni. Én se értem az ilyet aki mindenen csak túl akar lenni, közben elfelejti élvezni az életet. A halálos ágyán is azt mondja az ilyen hogy na ez is megvolt végre?
12/12 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit osszetettebb . Van aki órákat utazik oda-vissza, ez rengeteg energia , anyagilag is megterhelő . Vannak órák amik feleslegesek és töltelékek , most öszintén mi értelme van annak, hogy bemész egy órára ahol a diákat felolvassa az előadó?
Én jobban szeretek otthon leülni , utána olvasni és megtanulni. Nyilván ha közel lenne az egyetem szivesen bejárnék mindig. Lehet kicsit az én hibám is mivel rengeteget dolgoztam egyetem mellett így kicsit elfogytam a végére és már nem maradt energiám mindig bemenni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!