Elmondjam neki vagy ne?
Sziasztok!
Tavaly egy "barátnőm" csúnyán elárult (beleszólt a párkapcsolatomba), ès ez nagyon rosszul esett, megmondtam neki, hogy egy ideig hagyjuk bèkèn egymást. Eltelt egy èv, megláttam az utcán, összeintegettünk, ès felhívtam. Azt mondta, hogy nagyon sokat gondolt rám, meg mindig kereste a szemèvel azt a típusú autót, amim van. Aztán legutóbb kint parkoltam az utcán, nyitott a kerítès (sokszor járt bent a telken is, tudja, ha ott a kocsi, akkor ott vagyok) ès pont felpillantottam a dolgomból, amikor megláttam őt az utcán. Köszönès nèlkül elment. Pedig ha elfordítja a fejèt, pont meglátott volna (lehet látott is, csak mire èn odanèztem ő már nem nèzett befelè).
Dühös lettem. Látta a kocsit. Tudja, hogy ott vagyok. Telefonon azt mondta, keresi ezt a típusú kocsit, meg hogy mennyit gondolt már rám.
Nem èrdemeltem meg volna egy sziát?
Fel akartam hívni, hogy ez mi? Mire vèljem? De vègül rájöttem, hogy magamra vagyok dühös, hogy hittem neki ès elkezdtem bizakodni.
Szerintetek engedjem el egyszerűen ès ne mondjak neki semmit, ha keres ne reagáljak rá vagy mondjam meg neki, hogy ez nekem mennyire rosszul esett?
(Így is úgy is be akarom fejezni ezt a "baráti" kapcsolatot, csak az a kèrdès, hogy elmondjam-e neki, hogy mi miatt nem akarok vele többet kapcsolatba kerülni, vagy sem.)
Köszönöm ha leírod a vèlemènyed, tanácsod, esetleg hasonló tapasztalatod!
Kérdező, neked mégis mi a bajod?
Mert ha egy ismerősöm nekem támadna, mekkora szméét vagyok, amiért "nem láttam" lehet szemen röhögném, mert igen, előfordul, hogy rhadtul nem az utcát nézem, csak bámulok ki a fejemből, és kb elém kell állni, hogy feltűnjön xy ottléte, különben lazán elsétálok mellette.
Nem csodálom, hgoy a csaj nem keresett, amúgy. Rémes, mennyi sértettség és jogtalan rosszindulat van benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!