Ha valaki "duci" azt feltétlenül elítélik? Miért?
Persze, persze... :D
Basszus, akkor mit csodálkozol? A lovaglás nem visz le sok kalóriát. Az úszás meg bizonyára nincs napi két óra.
Az ilyesfajta versenysportot meg sem kell említened, ha kalóriafelhasználásról van szó, mert nem sokat ér.
Észlény...
Jaj, ne álljatok már le veszekedni egy ilyen idiótával. Látszik, hogy csak hergelni akar, de fogalma sincs ezekről a dolgokról...
Azzal, hogy magyarázkodtok pont azt éritek el amit akar. Nagyon jól szórakozik rajtatok.
:D :D
Miért nem lehet bevallani az igazat? Vagy túleszitek magatokat, vagy az edzés kevés. Olyan nincs, hogy kevesebb kalóriát viszek be, mint amennyit felhasználok, mégsem fogyok.
Nem kéne hazudozni!
Aki duci, sok esetben szeret enni, de mozogni kevésbé.
DE ez nem általános dolog. Majd biztos jönnek a táplálkozási szakértők, hogy mindenki le tud fogyni, de az egészen biztos, hogy rengeteget számít a genetika. Van, akinek egész életében nagyon kell figyelni arra, hogy mit és mennyit eszik, másnak nem.
És valljuk be, nagyon nehéz máshogy élni, mikor a környezetünkben mások esznek-isznak jóízűen.
Sokan kifejezetten kedvelik a ducikat. Itt most nem a betegesen kövérekre gondolok, bár nekik is vannak rajongóik.
Ez a téma engem is érint, csak a másik végletből. Nem tudok hízni. Enyhén túlsúlyos barátom kevesebbet eszik, mint én az 52 kilómmal.
Igen, van ilyen is. Egyik ismerősöm 168 centihez 110 kg volt, amikor elkezdett diétázni, egy hónap múlva már 116 kg volt. Nem értettem, amikoris egyszer megmutatta fényképen, hogy hú, de guszta salátát csinált csirkemellből, zöldségekből nasinak(!). Olyan púposan volt megrakva a tányér, hogy 4 ember simán jóllakott volna belőle nálunk...
Az ilyenek miatt nem hisznek annak a kevésnek, aki tényleg mozog, mégse fogy.
nem vagyok kifejezetten annyira dagadt de nem is sovány szóval így közötte valahol és nem engem sem ítéltek el még (xd) remélem nem is fognak :) én majd a kövi nyáron szeretnék leadni 20 kg-ot de mindig ezt mondom és sosem sikerül elkezdeni egyszerűen nem megy és ilyenkor: "mondom magamba maradjak ilyen?" de nem akarok ilyen lenni ,én vékonyabb szeretnék de ezt mindig mondom mondom soha nem sikerül :// :D
Mert ha vékonyabb lennék azt gondolom hogy magabiztosabb lennék és több barátaim is lennének.
Most szó szerint nem vagyok magabiztos egyáltalán bármit is akarnék nem tudom meg tenni egyszerűen. néha egyedül sem merek kimenni a városba. De nem vagyok rohadt dagadt
Magabiztosság hiány van vagy nem tudom :pp
(14 és fél/Lány) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!