Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki "duci" azt feltétlen...

Ha valaki "duci" azt feltétlenül elítélik? Miért?

Figyelt kérdés
nem is beszélt azzal a valakivel de máris elítéli komolyan azokat az embereket annyira szétverném szivem szrinnt
2013. aug. 31. 16:05
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
49%
Hagyd rájuk. Tudom,hogy idegesítő,me rosszul esik,de az emberek ilyenek. Nekem is van jó pár duci barátom,és? Én szeretem őket,ők is engem. A többiek véleménye meg nem érdekel. Ne érdekeljen téged se,hogy mások elítélnek. Te ilyen vagy és kész! 13/L
2013. aug. 31. 16:13
 2/28 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem vered szét őket?
2013. aug. 31. 16:14
 3/28 anonim ***** válasza:
30%

Bennem mindig az van hogy szeret enni szétdurranásig, és nem képes lefogyni. Mert enni könnyű, de az eredményét elpucolni magáról már több mint nehéz, és ehhez jön a lustaság.

Nem vagyok előítéletes, csak a dagadtabbak nem is akarnak lefogyni én ezt tapasztalom, ehhez nem kell beszélni az illetővel.

A genetika ellen is tehet az illető keményebb fogyókúrával, csak többet érnek az ízek mint a megjelenés.

21/F

2013. aug. 31. 16:15
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is duci vagyok, de semmi ilyet nem tapasztaltam még.

Egyébként meg nem jöhet be mindenkinek a duci. ettől még nem kell általánosítani.

2013. aug. 31. 16:18
 5/28 anonim ***** válasza:
49%

3-asnak pedig üzenném, hogy a kérdésben duci szerepelt, nem kövér.

És attól még, hogy a külső szemlélő úgy gondolja, még nem akar minden duci vagy kövér ember lefogyni.

Rajtam pl azért van egy kis fölösleg (meg sem közelítem a túlsúlyt), mert viszolygok a sovány emberektől.

2013. aug. 31. 16:20
 6/28 anonim ***** válasza:
70%
A duci az elég csalóka kifejezés. A kövér emberek szeretik ducinak titulálni magukat, pedig kövérség és duciság között HATALMAS a különbség. A ducikat nem feltétlenül ítélik el, akin van egy kis felesleg, az teljesen oké, becsúszik. A "duci", amire te gondolsz, az már a kórosan elhízott egyén, aki arra fogja a kövérségét, hogy rossz a génállománya, meg beteg. Aláírom, vannak tényleg betegség miatt kövérek, de az körülbelül a túlsúlyos emberek 5-10 %-a, a többi pedig csak magának köszönheti, de nem mer szembenézni ezzel a ténnyel, ezért köpködi a médiát, hogy hogy elferdíti az emberek ízlését. 100 évvel ezelőtt nem létezett a túlsúly, mint társadalmi probléma. Amiket ma nap, mint nap látsz, olyan embereket a cirkuszban mutogattak, annyira hihetetlen volt egy kövér ember látványa. Totálisan egészségtelen és nem szép. Nem kell védeni a kövéreket. Én nem nézem le őket, meg nem is csúfolom, csak az idegesít már, hogy lassan az lesz a követendő példa, hogy valaki kövér és mégis boldog. Meg az általános nézet, hogy aki kövér, az biztos tündéri személyiség, aki meg sovány, az egy számító dög. Na ez is felháborít. Köszönöm a figyelmet, lehet lepontozni!
2013. aug. 31. 16:21
 7/28 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 21/F! Képzeld én duci vagyok (nem gusztustalanul, szép alakom van)és én versenyszerűen sportolók, mindennap 2 órás edzés. Nem is eszem sokat, nincs is rá időm. És mégis duci vagyok. Szóval nem kéne első látásra ezt gondolni rólunk ducikról, hogy állandóan zabálunk meg ehhez hasonlókat.
2013. aug. 31. 16:23
 8/28 anonim ***** válasza:

Én duci vagyok ÉS piercingek vannak az arcomban (is).

Na el lehet képzelni, engem mennyire ítélnek el ránézésre :)

Később meg jön a duma, hogy jaaaj nem is gondoltam volna, meg félreismertelek, meg stb...

Egyszerűen azért, mert az emberek parasztok.

Nekem is megvan a véleményem rögtön, ha ránézek a másikra, ami nem feltétlenül helyes - de én nem is mutatom ki, nem szólok be neki, nem fintorgok rá, előbb próbálok vele beszélgetni, megismerni. Ha már ismerem, akkor joggal alkothatok róla véleményt, de amíg csak tudom, hogy néz ki, addig kuss a nevem :)

2013. aug. 31. 16:23
 9/28 anonim ***** válasza:
50%
Ja, biztos versenyszerű ping-pong. :D
2013. aug. 31. 16:26
 10/28 anonim ***** válasza:
49%
9-es te mégis mit képzelsz magadról? Képzeld díjlovagolok és úszok, és ha tudni szeretnéd díjlovaglásban van egy kis nevem. De egy magadfajta megszomorodott, cinikus alak ezt honnan is tudná?
2013. aug. 31. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!