Szerintetek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó h a szüleim nincsenek túl jó anyagi helyzetben mert jó néhány éve vettek egy házat amire vettek fel hitelt. és eladósodtak satöbbi részleteket nem tudok. A házunk elég "lepukkant kivülről nincs lefestve de belülről szépen be van rendezve. Én a házunk külsejét szörnyen szégyellem és eddig csak olyan barátaimat mertem magamhoz elhívni akik nálam rosszabb anyagi helyzetben vannak mert előttük nem szégyellem. Viszont a 3 legjobb barátnőm mind gazdagabb nálam és már lassan 3 éve vagyunk a legjobb barátnők még egyszer sem jártak nálam..attól félek h le fognak nézni miatta meg minden .. Ami persze nem biztos már ha tényleg szeretnek engem..Szerintetek el merjem őket hívni magahoz? Nem fognak amiatt furcsán nézni rám h 3 év után hívom csak el őket? Hülyének fognak nézni miatta?2013. aug. 31. 16:01
1/5 anonim válasza:
K**rva jó barátnők lehetnek, ha emiatt lenéznének... ;)
2/5 anonim válasza:
Ha ezért bármilyen formában is megváltozik a véleményük rólad, akkor jobb előbb mint utóbb külön utakat járni.
3/5 Dávidmester13 válasza:
Ha emiatt a barátnőid lenéznek majd vagy úgy fogják érezni hogy feletted állnak akkor ők nem igazi barátnők és jobb is ha elfelejted őket. Szerintem hívd át őket magadhoz nyugodtan és tényleg a barátaid akkor nem fogja érdekelni őket milyen a házatok.
4/5 anonim válasza:
Így van, ahogy az előző válaszolók mondják.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igazatok van.
2013. aug. 31. 17:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!