Ha kapsz egy számodra kedves ajándékot, de az illetővel később összevesztek, akkor az ajándéktól is megválsz?
Figyelt kérdés
Használom, meg minden, de fura így, nem tudom miért.tegnapelőtt 16:46
1/11 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen, egy ékszer. Azt szerettem szakítás után is.
Másra nem emlékszem, hogy megtartottam volna.
2/11 anonim válasza:
Nem szoktam, ha hasznos dolog, akkor használom simán. De ha mondjuk csak egy plüss vagy ilyesmi, azt lehet, elajándékozom, de azt sem azonnal haragból, csak ha épp szelektálok, lomtalanítok, ilyesmi.
4/11 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen velem is. Nem váltam meg tőle azonnal, csak évekkel később. Nem volt nagy pénzbeli értéke, inkább eszmei, mégis az elég csúnya összeveszés után, sosem tudtam már többet ránézni úgy, mint előtte. Mégsem volt szívem kidobni egy ideig.
5/11 anonim válasza:
Változó. Volt amit simán kidobtam, megsemmisítettem. Volt amit elraktam és azóta is el van rakva, volt amit tovább ajándékoztam.
6/11 anonim válasza:
Első szerelem,fiatalkori kapcsolatok, mindent megtartottam. Széo emlék.
Húszas éveim közepén volt egy nagyon féltékeny pasim, megtalálta, kidobta.
Én is őt (nem emiatt), és mindent vele együtt, amit tőle kaptam.
8/11 anonim válasza:
Megtartom. Egyszer a munkahelyemen hagytam el egy kedves dolgot. Szóltam és kerestük egy hónapig. Pedig csak eszmei értéke volt. Nem lett meg sajnos.
9/11 anonim válasza:
Ha már amúgy is használtam, akkor használom tovább simán.
10/11 anonim válasza:
A tárgyhoz tudok külön is ragaszkodni, nem kapcsolt áru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!