Számodra is rosszul esne, ha a legjobb barátod nem tudná mikor van a szülinapod és évek óta nem köszöntene fel vagy csak én reagálom túl?
Picit rosszul esne, de mivel én vagyok az a barát inkább, ezert csöndelek :D
Nem tudok ilyesmit megjegyezni, anyamet, mamamet se tudom, unnepnapokat se csak marc 15, majus 1, szilveszter meg karacsony. Esetleg aug 20. De ezek a szám dátumosak se jutnak eszembe, ha nem muszaj.
Nem erdekel ha ezen besertodik vki, nagy dolog. Ha elhiv a szulinapjat megunnepelni, majd felkoszontom, ha magamtol nem jut eszembe, egyébként meg nem hiszem h osszedol a vilag.
Mivel én sem mindig emlékszem, mikor van, ezért nem zavarna. Ahogy másokét sem tudom, és mi családilag alapból kulturális okokból nem is ünneplünk szülinapokat. (Örményeknél nem szokás sem ez, sem névnap)
De ha számodra ez amúgy fontos, akkor persze jogosan bánt a dolog. Az pedig, hogy nem érdeklődik felőled elég szomorú, nem hangzik igaz barátnak :(
Az a barátságtól függ. Pl. vannak olyan barátaim, akikkel csak egyetemi dolgokról beszélünk, tőlük szinte "természetes", hiszen a magánéletben nem járunk össze. Ettől még nagyon jóban vagyunk és sok időt töltünk együtt.
A gyerekkori barátomtól, aki az életem része, akármilyen közegbe kerülök is, természetesen rosszul esne - bár már oda-vissza előfordult, hogy elfelejtettük egymás születésnapját:( Szóval egyszer-egyszer előfordul, de rendszeresen rosszul esne, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!