A legjobb barátom nem akar velem találkozni a szülinapom, inkább a barátjával lesz. Normális ha ez rosszul esik vagy én reagálom túl?
Szerintem jogosan vagy szomorú miatta. Két órát igazán rád szánhatna a szünetéből, pláne, ha még szülinapod is van. Én biztos elmondanám neki, hogy mennyire rosszul esik a viselkedése.
Vaaaaaagy. Nem gondoltál rá, hogy esetleg meglepetést szervez neked, és ezért kell az alibi?
Köszi a gyors válaszokat ❤️
Kettes.. Ahh, ő egyáltalán nem ilyen.. A partykat is utálja, ahhoz meg túl önző, hogy a kedvemért megtegye. Akár mennyire lenne egy ilyen vágyam.. (Plusz neki nem is említettem soha, hogy mennyire klassz lenne egy party. Mindig csak annyit mondtam, hogy annyit kérek tőle, hogy jöjjön el velem mekizni egyet.)
Már el is felejtettem ezt a kérdést, wow :,DD
Semmi különös, anyukámmal mentünk el Cirkuszba a szülinapomon, április végén.
A sráccal meg május közepén szakítottak. :'D
Viszont o is elutazott a családjával Ausztriába egy napra (pont a szülinapomon), úgyhogy utólag teljesen fölösleges ez az egész kérdés..😂
De azóta is legjobb barátok vagyunk, szóval konfliktus nem lett belole, plusz éjfélkor o köszöntött fel eloször :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!