Miért csak a párkapcsolatról, pletykákról akar velem beszélgetni a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta barátnők vagyunk. Én nagyon szeretem a munkámat, mindig fejlesztek valamit a vállalkozásban és ezt szeretem megosztani, illetve tanulni is nagyon szeretek, mindig járok valamilyen továbbképzésre, tanfolyamra. Persze nem naphosszat szeretnék erről csacsogni, de néha jól esne és az is, ha nem egy "értemmel" rendezné le, kicsit érdeklődőbb lenne. Pedig mindig ez van és a maximum, amiről érdeklődik, hogy mi mennyibe került... A férfiakról, párkapcsolatról, pletykákról viszont imád beszélgetni, ez viszont engem témaszinten annyira nem mozgat, pláne nem az, hogy ki kivel, mikor hol... Szóltam már neki, de semmi változás. Szerintetek miért van ez? Régen nem ilyen volt... 26 évesek vagyunk.2019. febr. 2. 13:08
1/2 anonim válasza:
Már nem egy az érdeklődési körötök,ha valóban nem érdekelnek a pletykák,akkor jobb ha hanyagolod a hölgyet.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is ritkítsd vele a kapcsolatot, ha csak arról lehet vele beszélni, esetleg - nem tudom ilyet lehet -e - ajándékozz számára valamilyen alkalomból bulvár újság-előfizetést, az ilyenek biztosan értékelik, imádják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!