Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek jönnek,mennek.Ami...

Az emberek jönnek,mennek.Ami megy eel kell engeni.Csak nekem van gondom ennek az elfogadàsàval vagy van ezzelúgy màs is?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan vannak ezzel így, mint te.

Ha elkezdesz itt olvasgatni nagyon sok ilyen választ találsz.

tegnapelőtt 20:01
 2/19 A kérdező kommentje:
Sok a kérdésben a hiba.Ez van mikor telefonról írok 🙂
tegnapelőtt 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak rengetegen olyanok mint te is. Én ennek a teljes ellentéte vagyok.

Gond nélkül el tudom fogadni ha bizonyos helyek vagy emberek csak egy megállók voltak az életemben.

Kicsit olyan érzés ez mintha így az idő sem számítana annyira.

tegnapelőtt 20:02
 4/19 A kérdező kommentje:
1-es igen...sokszor keresem az okàt miért van ez így valószínűleg valami hiàny bennem amit nem tudok pótolni
tegnapelőtt 20:02
 5/19 A kérdező kommentje:
3-as egyàltalàn nem bànkódsz miatta?
tegnapelőtt 20:03
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így teljesen rendben van. Rengeteget javult a mentális állaootom, mikor ezt sikerült belátnom.
tegnapelőtt 20:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy rövid ideig. Nem felejtem el soha csak úgy tekintek rá mintha egy másik életben történt volna.

Ott van például az első munkahelyen ahol 7 évig dolgoztam. Nagyon jól éreztem ott magamat, a kollégákkal jól kijöttünk és volt jópár közelebbi nevezzük barátságnak.

Ha néha arra járok és találkozok ott ismerőssel szívesen elbeszélgetek vele.

De az egész csak egy megálló volt az életben.

Nem tudom, hogy ez így jó-e vagy sem de szerintem tudni kell önként a dolgokat elengedni.

tegnapelőtt 20:07
 8/19 A kérdező kommentje:
7-es szerintem jó mert te nem ragadsz le dolgoknal
tegnapelőtt 20:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is problémáim vannak ezzel. Emberek csak akkor keresnek, ha hirtelen kell valami, aztán végleg eltűnnek.

Főleg mélyen érint, ha azzal kell szembesülnöm közösségi médián hogy évekig egymást utáló, főnöknek árulkodó, a másik háta mögött beszélő emberek egymás társaságában "fantasztikusan vannak", bulika, stb.

Én nem tettem semmi hasonlót senkivel, irántam mégse érdeklődik senki.

Remélem hogy vannak még őszinte kapcsolatok és nem színház az egész világ...

tegnapelőtt 20:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokszor vágyom a régi barátokra, arra az érzésre amit akkor megéltem, bár lehet hogy csak én gondoltam hogy barátok vagyunk.

A negatív érzések visszarántanak a múltba és nem engednek el.

tegnapelőtt 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!