Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az emberek jönnek,mennek.Ami...

Az emberek jönnek,mennek.Ami megy eel kell engeni.Csak nekem van gondom ennek az elfogadàsàval vagy van ezzelúgy màs is?

Figyelt kérdés
jan. 5. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen a negativ erzeseket kellene kiiktatni.Vagy ha valtozason megyunk keresztul es ez elmulik
jan. 5. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem kell kiiktatni a negatív érzéseket. És ha változáson megyünk keresztül elmúlik? Nyugtathatod magadat, de miért nem nézel szembe azzal amit te érzel vele kapcsolatba.

Attól mert másra hárítjuk a tettünk felelőségét nem múlik el a negatív érzés amit érzünk.

jan. 5. 20:37
 13/19 A kérdező kommentje:
12.nem haritom ra a tettemet pont forditva tortent.Inkabb en voltam az aki tisztazta volna
jan. 5. 20:44
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
A negatív érzéseknek minden nap erőt adunk azzal, hogy gondolatainkban éltetjük őket és mivel lezáratlan, valószínűleg ezért nem tudunk a jövőbe tekinteni.
jan. 5. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
jan. 5. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Fura dolog ez. Vannak akiket simán el tudok engedni, nem kötődöm úgy hozzájuk. Illetve nem engedem el, hanem úgy agyunk, hogy ha alakul még közös program örülünk, ha nem akkor sem történik semmi.

Ellenben vannak akikkel nagyon jól érzem magam, ragaszkodnék hozzájuk, szeretem a társaságukat. Pont ezért rosszul élem meg, amikor ők már nem vágynak az enyémre.

jan. 5. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Volt egy lány ismerősöm, november-decemberben folyamatosan programokra hívott, néha külön is találkoztunk. Nem volt köztünk semmi, de jó volt vele napi szinten beszélni.

Heti 1-2-szer csináltunk programokat, arra hoztam én is 1-2 haverom, ő is ismerőseit, barátnőit. Tök jó kis társaságok voltak.

Aztán valahogy a csaj eltűnt, nem nagyon ír vissza, akkor is semlegesen, nem keresi a közös programot, talált más barátokat, akikkel megy máshova.

És így szar érzés, hogy elvesztek egy személyt akivel elveszítem a társaságot magát is.

jan. 5. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig nekem is gond volt, de ahogyan megtapasztaltam, hogy sem én-, sem a másik ember nem különb senkitől sem-, valamint hiába is várnám azt, hogy végre egy érdekes emberbe botoljak, nem történik meg. Tehát mivel minden ember ugyanolyan, így nincs miért ragaszkodni senkihez sem.
jan. 5. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
17, Milyen csillagjegyű a csaj? Nem hiszek annyira benne, csak érdekel hasonló lehet e akiknél ilyet átéltem.
tegnapelőtt 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!