Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátok tényleg csak jönnek-...

A barátok tényleg csak jönnek-mennek? Most nincs barátnőm, de akkor még lehet, hogy lesz? 18/L

Figyelt kérdés
Nehezen nyíló típus vagyok, és nagyon nehezen tudok barátnőt találni. Lehet már sosem lesz barátnőm ?

2015. jún. 21. 11:57
 1/2 Firedoom ***** válasza:
18evesen meg koránt sincs veszve minden. Lehet, hogy majd 20-22evesen találsz vagy azutan. Lehet, hogy elobb. De semmiképpen ne konyveld el magadnak, hogy nem lesz.
2015. jún. 21. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:

viszonylag sok barátom volt az évek alatt, elég könnyen barátkozom, de egyik sem bizonyult tartós barátságnak sajnos...aztán amikor elkezdtem egyetemre járni, megismertem még több embert, és most van pár ember, akik elég közel állnak hozzám ahhoz, hogy úgy érezzem, évek múlva is fogjuk tartani a kapcsolatot, de a többiek inkább csak haverok

Mindenképp próbálj nyitni mások felé, de ne aggódj, nem vagy elkésve, még találhatsz olyan embereket, akikkel jól megértitek egymást :)

2015. jún. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!