Már rég barátok vagyunk és nekem nagyon bejön és vegyes érzelmeket mutat felém de tudom róla hogy neki nem az ilyen rocker stílusu srácok jönnek be hanem inkább a "pávák" felé hajlik és nem tudom mit csináljak?!
Akkor egyáltalán mit akarsz tőle? Ha nem illetek össze, akkor párkapcsolat nem lesz belőle, ha mégis, akkor eléggé rövidtávú. Kis jeleket, próbálkozásokat küldhetsz felé, (pl megmasszírozod, és elkalandozik a kezed, stb.) a reakciójából meg úgyis le lehet vonni, hogy benne lenne-e egy kis kalandban, vagy nem.
Ennyit tudsz tenni.
Hát én tényleg szeretem másra sem gondolok mint rá reggel vele ébredek es este vele fekszek...És úgymond már "elkalandozott a kezem" mikor megfogtam a fenekét ő nevetve rám nézett és kedvesen csak annyit mondott hogy naaaa:DD
Egyébként már arról én is hallottam hogy elvileg ha a lányoknak megfogjuk a feneküket és nem üt meg ugy hanem csak így kedvesen vagy egyáltalán semmit nem mond rá akkor valószínüleg be jössz neki ezt egy ismerősöm mondta szoval nem tom mennyire is igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!