Hogyan élik meg más harmincas éveikben járó emberek ezt a változást? Részletek lent.
Az idő múlásával egyre nehezebb új kapcsolatokat kialakítani és igazán mély barátságokat kötni.
A harmincas éveimben úgy érzem, egyre kevesebb lehetőség van új emberekkel találkozni, akik tényleg hozzáadnak valamit az életemhez.
Ez Budapesten sem mindig könnyű.
1. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
2. Aki szívesen barátkozna, írjon bátran privát üzenetet, beszélgessünk!
F/39, Budapest (Zugló)
Nme különösebben zavar a helyzet.
Nincs igényem komoly, mély barátságokra. Nekem terhes, ha valakire sok energiát kell fordítani.
Pár laza haver nem lenne rossz, de az meg pont a fentiek miatt nem működik számomra semmilyen szinten
Tekintettel arra, hogy ma mindenki belebújik abba a nyomorult telefonba és lassan az emberek már beszélni sem tudnak, így nem sok értelme van új barátságok megkötésének.
A régiek idővel elkopnak,nagyon kevés az, aki megmarad és kitart.A legtöbb embert felőrli a családi fogaskerék -művek, a munkahely, illetve az,hogy az emberek annyira hajtva vannak, hogy szabad idő és pihenés,regenerálódás nem fér bele sokaknál.
Új barátsághoz közös élmények kellenek,hasonló érdeklődés és egymásra fordított idő ! Netes barátság nem sokat ér, egyrészt írni mindent lehet másrészt pedig ma már az emberek két utcával, vagy egy kerülettel sem hajlandók arrébb menni, hogy egy sétán vagy egy kávézóban beszélgessenek,találkozzanak.
Személyes tapasztalat amit leírtam, itt a csodálatos,lehetőségekkel teli szuper és hiper metropolisban, Budapesten....
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!