Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haverom harmincas éveiben...

Haverom harmincas éveiben miért él úgy mint egy nyugdíjas?

Figyelt kérdés

Munka után egyből siet haza a kutyájához aztán netezik vagy filmezik, tévézik azt ennyi. Semmi buli, kocsma, csajozás meg ilyenek soha. Meg mondja mert sok a házimunka meg be kell vásárolni meg ilyenek, wtf?!

Múltkor is hívom nyolckor jöjjön át azt közli ő már fürdött meg lefeküdt..

2022. nov. 26. 21:47
1 2 3
 1/22 Hans Pötterman ***** válasza:
99%
Ez kizárólag az ő dolga. Ha neki jó így, akkor egészségére
2022. nov. 26. 21:50
 2/22 anonim ***** válasza:
60%
bulizások 90% nincs punci akkor meg minek bulizni ?
2022. nov. 26. 21:51
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő így szeretne élni és (már) nem vágyik arra, hogy bulizni meg kocsmázni menjen. Nincs ezzel se semmi baj, ha neki így jó, miért ne csinálhatná így, az ő élete, ő dolga.

Nekem egyedül a 8-kor fekvés fura, de ha nagyon korán kel, akkor végülis érhető. Abban semmi rosszat nem látok, hogy ő munka után kutyázik meg filmet néz, nincs ezzel egyedül a saját korosztályában sem.

4/22 anonim ***** válasza:
9%
belecsömörlőt a rendszerbe.
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

Lehet, hogy előbb becsajozik, mint bárki más, pl. kutyasétáltatás közben, aztán a szépen kitakarított lakásába hívhatja a barátnőjét, mert a házimunkát is elvégezte, és meg tudja kínálni valamivel, mert be is vásárolt. Nekem abszolút normálisnak tűnik az életmódja.

Nem mindenki szeret kocsmázni. És nem is minden nő szereti azokat a pasikat, akik a haverokkal lógnak a kocsmában. Egy kiadós alvás pedig mindennél többet ér.

2022. nov. 26. 21:53
 6/22 A kérdező kommentje:

Akkor se értem, a dal is mondja, hogy

Majd pihenek ha öreg leszek

Majd ha gyógyszert szedek

Majd ha elköltözök otthonba

És kártyázunk köntösbe' titokba'

Ha nem a pólóim lesznek majd kikopva.

Ha már nem izgat a bikini

És nem izgat a divat, ha már nem izgat majd más

Csak a tévé alvás evés ivás

De most látnod kell hogy a világ csodás.

Hagyd a netet ma mögötted, dolgok történnek

és igaza van aki ezt leírta

2022. nov. 26. 21:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki írt róla egy dalt, még nem lesz egyetemes igazság. Nem egyformák az emberek és amíg számodra az unalmas, amit a haverod csinál, addig lehet ő pont így boldog és ő meg azt nem élvezné, ha bulizni meg kocsmázni járna. Amivel nincs semmi gond, mindenki csinálja ami neki jó és ne próbáljuk már ráerőltetni másokra azt, ami szerintünk jó. Neki is lenne lehetősége eljárni, csak nem akar.
2022. nov. 26. 22:04
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne már nyugdíjas élet? Csak introvertált a srác, nincs ezzel semmi baj. Engem sem tölt fel a small talk, a haverok, a bulizás vadidegenekkel, stb. Atartalmas időtöltést szeretem ténylegesen olyan emberekkel, akik közel állnak hozzám, de nem zuhanok depibe akkor sem, ha kicsit egyedül vagyok, sőt, igénylem is az egyedüllétet.
2022. nov. 26. 22:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez lelki állapot, nem pedig lelki gond.

Én 26 évesen is ugyanezen a szinten vagyok és még férjem is van, nem csak háziállatom. :)

Este 7-kor fürdök, 8-kor már ágyban vagyok, 9-kor minden kikapcs és alvás. 5-kor kelek.

Teljesen harmonikus, boldog és legfőképp nyugodt hangulatom van mindig.

Sokszor mondja férjem is, olyanok vagyunk, mint a nyugdíjasok.

Ez igaz, csak mi szeretünk is ilyenek lenni. Sokat ülünk csak odakinn, figyeljük a világot, beszélgetünk, híreket olvasunk, elmegyünk sétálni, néha csak a kertbe az almafák közé.

A belső harmóniához mi ezen az úton járunk. Te meg a bulizással, kocsmával. A világ már csak ilyen, különbözőek vagyunk.

2022. nov. 26. 22:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert a haverod tök normális!

Irigyled?! :)

2022. nov. 26. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!