Haverom harmincas éveiben miért él úgy mint egy nyugdíjas?
Munka után egyből siet haza a kutyájához aztán netezik vagy filmezik, tévézik azt ennyi. Semmi buli, kocsma, csajozás meg ilyenek soha. Meg mondja mert sok a házimunka meg be kell vásárolni meg ilyenek, wtf?!
Múltkor is hívom nyolckor jöjjön át azt közli ő már fürdött meg lefeküdt..
Mert ő így szeretne élni és (már) nem vágyik arra, hogy bulizni meg kocsmázni menjen. Nincs ezzel se semmi baj, ha neki így jó, miért ne csinálhatná így, az ő élete, ő dolga.
Nekem egyedül a 8-kor fekvés fura, de ha nagyon korán kel, akkor végülis érhető. Abban semmi rosszat nem látok, hogy ő munka után kutyázik meg filmet néz, nincs ezzel egyedül a saját korosztályában sem.
Lehet, hogy előbb becsajozik, mint bárki más, pl. kutyasétáltatás közben, aztán a szépen kitakarított lakásába hívhatja a barátnőjét, mert a házimunkát is elvégezte, és meg tudja kínálni valamivel, mert be is vásárolt. Nekem abszolút normálisnak tűnik az életmódja.
Nem mindenki szeret kocsmázni. És nem is minden nő szereti azokat a pasikat, akik a haverokkal lógnak a kocsmában. Egy kiadós alvás pedig mindennél többet ér.
Akkor se értem, a dal is mondja, hogy
Majd pihenek ha öreg leszek
Majd ha gyógyszert szedek
Majd ha elköltözök otthonba
És kártyázunk köntösbe' titokba'
Ha nem a pólóim lesznek majd kikopva.
Ha már nem izgat a bikini
És nem izgat a divat, ha már nem izgat majd más
Csak a tévé alvás evés ivás
De most látnod kell hogy a világ csodás.
Hagyd a netet ma mögötted, dolgok történnek
és igaza van aki ezt leírta
Ez lelki állapot, nem pedig lelki gond.
Én 26 évesen is ugyanezen a szinten vagyok és még férjem is van, nem csak háziállatom. :)
Este 7-kor fürdök, 8-kor már ágyban vagyok, 9-kor minden kikapcs és alvás. 5-kor kelek.
Teljesen harmonikus, boldog és legfőképp nyugodt hangulatom van mindig.
Sokszor mondja férjem is, olyanok vagyunk, mint a nyugdíjasok.
Ez igaz, csak mi szeretünk is ilyenek lenni. Sokat ülünk csak odakinn, figyeljük a világot, beszélgetünk, híreket olvasunk, elmegyünk sétálni, néha csak a kertbe az almafák közé.
A belső harmóniához mi ezen az úton járunk. Te meg a bulizással, kocsmával. A világ már csak ilyen, különbözőek vagyunk.
Mert a haverod tök normális!
Irigyled?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!