Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fogtalan öregek mi a retket...

A fogtalan öregek mi a retket rágnak folyton?

Figyelt kérdés
De komolyan. Poén kérdésnek tűnhet, de nem az. Azok az idősek akiknek alig van foguk, vagy nincs, olyan mintha mindig rágnának valamit, mert úgy mozgatják az álkapcsukat. De mi a retket csinálnak ilyenkor és miért? Fogalmam sincs, hogy mi történik ilyenkor.

2022. nov. 22. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
És tényleg.😁 Nyammognak valamit, fura
2022. nov. 22. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Megebédelnek újra a maradékból ami a pár meglévő rossz foguk közé ragadt. :D

De egyébként viccen kívül szerintem akinek nincs foga már rendesen vagy csak nagyon kevés ott simán megesik, hogy tele megy kaja maradékkal.. ami guszta de ez lenne az ötletem.

2022. nov. 22. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Sosem értettem én sem.

Meg a nyelvüket csattogtatják a szájpadlásukon.

2022. nov. 22. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy baleset miatt hiányzik a felső fogsorom teljesen, nem csak a baleset miatt, hanem voltak rossz fogaim viszont a baleset miatt szinte az összes fogamból kitörtek darabok és olyan fájdalmaim voltak hogy inkább kihúzták mert helyre hozni nem igazán lehetett, és csináltattam protkót de nem mindig teszem be mert ha itthon vagyok és nem eszek hosszabb ideig feleslegesnek érzem de mindegy is. A lényeg hogy én gyakran odanyúlok a nyelvemmel és az ínyemet végig simogatom meg időnként mozgatom mint ha rágóznék például és nem tudom megválaszolni hogy ezt miért csinálom. Párom vette észre hogy gyakran csinálom ezt, mert nekem nem tűnik fel és fogalmam sincs miért.

Nyilván az idősek sem tudják ezt megmondani. Nekem a nagyapám volt az akinek nem volt egy foga sem, a protkót sem használta soha mert neki pocsékul csinálták meg és eléggé zavarta. Ő érdekes módon nem csinált ilyet.

2022. nov. 22. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem rágnak, hanem már meg vannak lazulva az izületeik és a bőrük; ezért mozog az álkapcsuk és tűnik olybá, mintha rágnának.
2022. nov. 22. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Csecsemőként születsz, és csecsemő szintre jutsz vissza, ha megéled. Visszatér a szopóreflex. Erre gondolok.
2022. nov. 22. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem kigúnyolni kell őket, hanem kényelmes, esztétikus, használható fogpótlásról gondoskodni számukra.
2022. nov. 22. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Mármint a vadidegen számára akit az utcán látok? Szólítsam le és fizessem be fogorvoshoz vagy mi? :D

2022. nov. 22. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

#7:

Van fogalmad róla, hogy egy fogprotézis mennyibe kerül? De ha neked ennyi pénzed van, akkor hajrá, szórd csak.

2022. nov. 22. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Rágóznak nehogy a maradék foguk is kiromoljon
2022. nov. 28. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!