Haverom harmincas éveiben miért él úgy mint egy nyugdíjas?
Munka után egyből siet haza a kutyájához aztán netezik vagy filmezik, tévézik azt ennyi. Semmi buli, kocsma, csajozás meg ilyenek soha. Meg mondja mert sok a házimunka meg be kell vásárolni meg ilyenek, wtf?!
Múltkor is hívom nyolckor jöjjön át azt közli ő már fürdött meg lefeküdt..
Már ne is haragudj, de szinte mindenki ezt csinálja (még a fiatalabbak is), csak az a különbség, hogy azok nem büszkélkednek vele!
A netre kiteszik magukat, hogy ide-oda mennek, állandóan buliznak, mosolyognak, mindig boldogok, éttermekbe járnak (félévente mondjuk), lefotózzák a vacsorát és/vagy saját magukat jókedvűen zabálva, moziba (havonta), külföldre (100 évente) mennek, de közben ugyanolyan életet élnek, mint mások, csak éppen kiragadják a kevés jó dolgot, vagy éppen hamis illúziót keltenek, és azokat osztják meg. De amikor kikapcsolódnak (legalább is úgy tűnik), akkor is csak telefonoznak és töltik fel ezerrel a képeket ahelyett, hogy kikapcsolnák a telefont és magukat.
Azt nem fogják kitenni az oldalukra, hogy otthon ülnek szakadt melegítőben és túrják az orrukat, vagy egyszerűen sok szelfit arról, ahogy nézik a telefonjukat éjjel-nappal!
Ezek a megjátszósok is ugyanúgy sietnek haza munka után, ugyanúgy kutyáznak-macskáznak, ugyanolyan unalmas életük van. Ezért akarják, hogy mások mást gondoljanak.
És akinek párja van, azt csinálják, hogy az egyik itt ül, másik amott (ha vannak gyerekek, azok a másik szobában) és nyomkodják a telefont egészen az elalvásig (töltögetik fel a boldog pillanatokat), egymáshoz se szólnak, még vacsora, meg dugás közben is a képernyőt nézegetik. Néha csinálnak egy gyors szelfit a párjukkal azzal a hozzászólással, hogy: „EGY KIS ROMANTIKA A SZERELMEMMEL, TE VAGY AZ ÉLETEM!", aztán folytatják külön a nyomkodást.
Miközben az összes netes ismerősük azt hiszi, hogy milyen romantikus, luxus és izgalmas életet élnek. Mindenki hazudik! Na jó, majdnem mindenki.
Egyik ismerősöm például kitette délután, hogy megkérték a kezét, a fellegekben jár a boldogságtól, kiírta ott a vőlegényének, hogy mennyire imádja, tiszteli és hogy soha nem válnak szét. Csak boldog, agyonszerkesztett képeik vannak, világjáróknak tűnnek, csak mert az összes parkot bejárták a kutyával.
Aznap este találkoztunk, gratuláltam neki, kicsit beszélgettünk. A párja egy idő után lejött utána, mert sokáig volt lent az ismerősöm és a srác aggódott, hogy esetleg baja esett.
Amikor kicsit odébbment, odamondja nekem halkan az illető, hogy: EZ MEG MINEK JÖTT UTÁNAM? PAPUCS!!! Talán még hallotta is a vőlegénye.
Amikor kettesben sétálnak, az egyik elől meg, a másik hátul, véletlenül se együtt. Szóval nyoma sincs annak, amit a neten sugároznak.
Az meg, hogy te buliznál mindig, nem jelenti azt, hogy mások is így gondolják. Csak azt a látszatot keltik a médiában.
A szocializáció ideje a mobiltelefonok fejlődésével 98%-ban lejárt. Az embereknek már nincs szükségük egymásra, csak a telefonjukra, hiszen abban „minden és mindenki" benne van. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, nem veszi magára!
Ráadásul aki dolgozik, korán kel, egyedül él és minden feladat az ő vállán nyugszik, már nincs energiája este hülyére szórakozni magát.
És a haverodnak ott a kutyája is, akit talán későig egyedül hagy, amikor dolgozik, nem akarja az éjszakát is távol tölteni.
Én bevallom büszkén, hogy olyan vagyok mint ő, biztos jól kijönnénk. :) Viszont kibuliztam magam a 20-as éveimben, talán ezért is értékelem most a nyugalmat.
A bulizás a mai világban veszélyes is. Sokan csak a kötekedés miatt mennek oda bandákba verődve. Akár félholtra, vagy holtra is verhetnek ártatlan embereket, büntetés meg kb semmi.
A másik dolog meg az, hogy bulizós helyeken általában tényleg nincsenek értékes emberek, meg sokan nem is élvezik magát a bulizást. Fárasztó is, főleg akinek munkahelye van. Ismerkedni máshol is tud egy talpraesett ember. Aki nem tud, az meg valszeg buliban is béna lenne.
Meg fogod bánni, én nem sokksl vagyok öregebb nálad,de már bánom hogy elvesztegettem sok időt. Nem mondom,hogy legyél hülye mást se csinálj,de legalább pár bulira, 1-2 felszedett csajra tudjál emlékezni később... Nekem egyik sincs, és most sajnálom, pont mikor már egy másik életszakaszban vagyok,a családalapítás kapujában.
Nem tehetem, asszony nem igazán díjazná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!