Milyen programot csináljak a nyár hátralévő részében?
Nyugdíjas vagyok egy kis faluban. Nyáron minden barátnőm unokázik, nem érnek rá semmire. Az év többi részében van programunk.
Kölcsön kérnék nyárra én is egy unokát, de nincs kitől.
Mondjuk menjen a kertbe dolgozni vagy valahova segíteni. Erdélyi nagyapám néptáncos volt, de nyáron szinte még mindig csak ahhoz ért.
Esetleg nézzen valami vicceset. Ha van wifi mag tablet, akkor ezt csinálhatja mások társaságának a közelében is.
Köszönöm a tanácsokat!! Macskákat, kutyákat már elkényeztettem, keresztrejtvényeket fejtek,és már a régi újságokat is elolvastam.
Új recepteket próbáltam, férjem szerint nem kellene tovább kísérleteznem. Hiába, nem vevő az új dolgokra..:)
Oscar díjas filmeket nézek, már majdnem végeztem a listával. Gondoltam, némi kultúrát csempészek az életembe.
(Mik nem kaptak díjat!! :()
Köszönöm Kedves 5. hozzászóló!
Gondoltam, lesz új kedvencem közülük, de maradtam a régi filmemnél. A napfény íze,Szabó István rendezésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!