Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a férfi-nő barátságban...

Hisztek a férfi-nő barátságban? Van ilyen barátotok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

hinni a templomban kell :P

megvalósítható egy ilyen barátság, a két fél intelligenciája szükséges hozzá.

több mint 2 éve van egy nagyon jó fiúbarátom, már szinte a testvérem. a párom is megbékélt a helyzettel, a srácnak nincs senkije. de ismerem, és tudom, h nem dobna el senkiért. a szerelem múlandó, az igaz barátság örök.

2013. jún. 19. 22:36
 22/31 anonim ***** válasza:
A 8-as hozzászólásodra: Nyilván azért akarják beléd magyarázni, hogy nincs ilyen, mert valószínűleg már csalódtak párszor. Sajnos sűrűn előfordul, hogy a férfi-nő barátságba az egyik fél többet képzel bele. Ettől függetlenül létezhet és létezik is ilyen barátság. Nekem is van férfi barátom, a férjemnek is nő. Nekik is van már férjük, feleségük, de azért még tartjuk a kapcsolatot, fennmaradt a barátság.
2013. jún. 19. 22:45
 23/31 anonim válasza:

Nekem is a legjobb barátom lány. Immáron 18 éve ismerem és bár hol többször hol kevesebbszer találkozunk, van hogy hónapokig nem is beszélünk, de nekem akkor is ő a legjobb barátom. Bármikor bármi komoly baj van ő az egyetlen ember akire számíthatók. Erre a legjobb példa az volt amikor a volt mennyaszónyom az esküvő előtt 3 héttel éjjel kettőkor felkeltett és közölte, hogy ő igazából elköltözne mert öszejőtt az egyik kollégájával. Na akkor éjjel kettőkor felhívtam felvette a telefont, úgy hogy előtte pontosa 7 hónapja nem találkoztunk és kb. 3-4 hete beszéltünk telefonon. Mikor elmondtam hogy mi bajom van akkor a saját párja mellől fel kelt az ágyból kocsiba ült utazott 150 km-t és 3 óra múlva ott volt , hogy segítsen.

Jelenleg nekem is van párom most már egy fél éves tron örökösöm is és éppen azon dolgozunk, hogy újra egymás szomszédai legyünk mint régen gyerekként és talán ami gyerekeink is jobban legyenek majd ha megnőnek.

A legnagyobb baja a férfi-nő közötti barátságnak, hogy nehéz olyan párt találni aki ezt elfogadja, hogy rajta kívül egy másik nő az akivel az életem legfontosabb dolgait megosztom szintén.

A másik példám pedig pont az ellenkezője ennek, volt egy szintén lány barátom akivel később nagyon szerelmesek lettünk egymásba, de sajnos amint a rózsaszín köd elmúlt 2 év múlva szinte azonnal szakítás lett, mert túl jól ismertük egymást.

2013. jún. 19. 22:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Van,de meleg.
2013. jún. 20. 00:15
 25/31 anonim ***** válasza:

Abszolút tiszta férfi-nő barátság nincs.

Vagy az egyikben vagy a másikban..előbb vagy utóbb megjelenik némi vágy...ez most mindegy, hogy testi vagy lelki. Ahol pedig akárcsak gondolati szinten is felmerül több, mint szimpla baráti érzelem...az már az én fogalmaim szerint nem egyszerű barátság.

Tapasztalatból mondom. Nekem is vannak évek óta tartó "barátságaim" férfiakkal. Nos, elmondhatom, hol ők.....hol én...éreztem, gondoltam, vágytam (szigorúan magamban) többet, mint puszta barátság........

2013. jún. 20. 06:50
 26/31 anonim válasza:
Nem hiszek, mert az egyik mindig többet akar.
2013. jún. 20. 07:24
 27/31 anonim ***** válasza:
Csak fiú barátaim vannak/voltak. Mindig jól éreztem magam közöttük, és van több, mint 15 éve, valamint legalább 3 10 éve tartó nagyon jó barátom. 30/N
2013. jún. 20. 09:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Én ugyan még nem számítok nőnek, legfeljebb lánynak, de vannak fiú barátaim, ahogyan egészen sok embernek, tehát nem értem mi a furcsa ezzel kapcsolatban. Amikor valakik tényleg veszélyesen egymásra vannak kattanva, az valóban furcsa lehet, de vannak dolgok, amit egy fiúval sokkal jobban meg lehet beszélni, vagy sokkal érdekesebb az ő szemszögéből értekezni róla, de ez nem jelent semmit. Én azokat a csajszikat nem bírom, akik kijelentik, hogy ők csak fiúkkal barátkoznak, mert a lányok szemetek, mert még ha van is benne igazság, hogy egy csomó lány szemét, olyan, mintha kiemelné magát a neméből, és felsőbbrendűnek vélné magát az összes többi lánynál. Ez visszatetsző, mert ezer meg ezeregy fiúsabb lány van.

Igazából még a barátnőimmel is olyan, mintha fiúk lennénk, mert olyanokon versenyzünk, hogy ki tud nagyobbat büfögni, meg sokat szivatjuk a másikat, mint egy ilyen lájtos fiúcsapat. :D

Azt lehet, hogy én is nehezen tudnám mondjuk elviselni, ha a jövendőbeli udvarlóm odáig lenne egy lányért, akit régebb óta ismer, mint engem, csak épp "nem úgy" szereti, mert egy önző dög vagyok, de például az én fiú barátomat pont, hogy megpróbálom lökni más csajok felé.

2013. jún. 20. 10:45
 29/31 anonim ***** válasza:

nekem van ilyen barátom...persze ehhez az kell, hogy ne ugy nézzünk egymásra, mint nő-férfi....már a kezdetektől igy van...van barátnője...nekem már férjem...és az egyik legjobb barátom....és most már a férjemé is :)

24L

2013. jún. 20. 11:05
 30/31 anonim ***** válasza:

hiszek és van egy nagyon jó barátom, persze jó pár évvel idősebb, de attól még működik, én úgy tekintek rá, mintha a bátyám lenne, ő meg a húgaként tekint rám, tipikusan az a barát, akit akár hajnal 3-kor is felhívhatok, hogy ha baj van, akihez beállíthatok éjszaka 10 órakor is, ha itthon gond van és nála aludhatok. Ez ránk igaz: mindenkinek kell egy fiúbarát aki felvidítja ha rosszkedvű, aki elmondja hogyha éppen csúnyán néz ki. aki megvédi a nyomulós pasiktól, aki vigyáz rá ha egy buliban többet iszik a kelleténél, de ilyenkor sem használja ki.

mindenkinek kell egy fiúbarát, aki bátyja helyett bátyja. minden lánynak kell egy fiúbarát, aki eljátsza, hogy a pasija, ha szükség van rá. aki tanácsot ad, hogy ne égesse le magát még jobban, aki elmondja, hogy gyönyörű vagy, és tudod hogy neki legalább fiúszeme van.

És az a barát, akit felhívhatok a téli minusz 20 fokban, hogy sose vezettem jeges téli úton, aki egy szóval képes megnyugtatni. És tipikusan az a barát, aki anyagi támogatást is ad, ha kell. Legutóbb külföldön jártam autóval és ellopták a pénztárcámat, felhívtam a barátomat és küldött pénzt hogy haza jöhessek.

2013. jún. 20. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!