Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hittem a férfi-nő közötti barátságban. A legjobb barátom szerelmet vallott. Mégsem létezik?
6 éve ismerjük egymást, és nagyon jó barátomnak tartottam eddig. Nem beszéltünk minden nap, sőt, volt, hogy csak 2-3 hetente. Nekem van barátom már 3 éve, ő 1 éve szakított a komoly barátnőjével, és kb. 1 hónapja, kissé ittasan szerelmet vallott nekem. Azóta csak egyszer beszéltünk, amikor bocsánatot kért másnap.Lehet, hogy nem gondolta komolyan, csak az alkohol beszélt belőle? Létezik férfi és nő között tisztán barátság?
21L
létezik egy bizonyos szintig ideig...
1. vége lett a kapcsolatának
2. épp egy lány a szinte legjobb barátja
3. 6 éves ismeri oda vissza
4. el kellett telnie 6 évnek míg rájött h úúúristeeen hát az igazi lány mindvégig a szeme előtt volt...
Akkor létezik csak ha mindkettőnek komoly kapcsolata van.
20/N
Szerintem ez emberfüggő.
Habár teljesen őszintén szólva, én nem igazán hiszek benne.
Az én esetemben egyértelműen nem működik senkivel se.. és másoknál is 80%-ban azt látom, hogy az egyik fél mindenhogy többet kezd érezni egy idő után :/ Ritka kivételek nyilván mindig adódhatnak, de azok csak erősítik a szabályt :))
Ha mindkét fél ronda, vagy valamelyik meleg akkor igen. :)
Komolyra fordítva, valaki szerint létezik, nekem még sose jött össze. Bár 6 év azért nem semmi. De szerintem azt érezned kéne, hogy mit érez irántad. Én legalábbis szoktam érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!