Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hittem a férfi-nő közötti barátságban. A legjobb barátom szerelmet vallott. Mégsem létezik?
6 éve ismerjük egymást, és nagyon jó barátomnak tartottam eddig. Nem beszéltünk minden nap, sőt, volt, hogy csak 2-3 hetente. Nekem van barátom már 3 éve, ő 1 éve szakított a komoly barátnőjével, és kb. 1 hónapja, kissé ittasan szerelmet vallott nekem. Azóta csak egyszer beszéltünk, amikor bocsánatot kért másnap.Lehet, hogy nem gondolta komolyan, csak az alkohol beszélt belőle? Létezik férfi és nő között tisztán barátság?
21L
Mindhárom legjobb barátom fiú. Azt hiszem, ezzel el is mondtam mindent.
23L
Létezik. Aki mást mond, az még nem tapasztalta, de létezik. Én vagyok rá az egyik élő példa ;)
20/F
Szerintem létezik, lévén, hogy az egyik legjobb haverom 20 éves és van barátnője :)
13L
Létezhet, de csak hogyha mindkettőjüknek komolyan kapcsolata van. Illetve akkor is létezhet, ha mindketten a saját nemükhöz vonzódnak.
Egyébként kérdező! Szerintem nem az alkohol beszélt belőle, hanem valószínűleg tényleg ezt érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!