Hisztek a férfi-nő barátságban? Van ilyen barátotok?
Bővebben...akinek van :)
Nekem is van egy ilyen barátom.
De mindenki belém akarja magyárázni,hogy nem létezik ilyesmi,ne áltassam magam.....
Voltt, hittem benne, már nem...
Addig működik, amíg nem lesz olyan barátnője akit zavar a kapcsolatotok, ő meg tényleg szereti az illetőt.
Akkor jössz rá, hogy ha a barátod lenne kiállt volna az egészért, és nem ejtett volna.
Hiszen ha az a barátnó igazán szeretné, és bízna benne akkor hagyott volna esélyt annak, hogy megismerjük egymást, hogy lassa tényleg szimplán baráti, testvéri a viszony köztünk....
Az igazi baratok semmikor nem hagyják ezt.
Van barátnőm, akivel van hogy 6 hónapig nem tudunk találkozni, vagy egy hónapig nem beszélünk, de ha találkozunk, akkor olyan, mintha csak tegnap láttuk volna egymást utoljára...(messze élünk egymástól)
Úgyhogy éppen 2 hónappal ezelőttig hittem a nő-férfi barátságban, mindig kiálltam mellette, már nem fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!