Hisztek a férfi-nő barátságban? Van ilyen barátotok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:43
11/31 anonim válasza:
A környezetemben mindenkinek van ellentétes nemű barátja.
12/31 anonim válasza:
Azt hittem van, de kiderült, hogy mégsincs... A legjobb(nak tartott) barátom csúnyán bekavart a kapcsolatomba, alig tudtam helyrehozni. Mindez azért, mert ő belém szeretett, és szeretett volna megkapni...
13/31 anonim válasza:
Én hittem benne. Nagyon jól megvoltunk 4 évig szinte a legjobb barátok voltunk, sülve-főve együtt, összeismerkedett általunk a két baráti társaság, mert előtte mindkettőnknek más baráti köre volt, mi összehoztuk őket. Közben voltak kapcsolataink, komolyabbak, rövidebbek. Aztán egyszer egyik napról a másikra összegabalyodtunk. De én ismertem őt, nem lettem volna a barátnője soha, mert én láttam azt a barátjaként, hogy a barátnőit hányszor, kivel, hogy csalta meg. Akkoriban épp nem volt nekem se senkim. Párszor még lefeküdtünk egymással, de már az elején tisztáztuk, hogy ezzel most borítottuk a 4 évet, mert ez így barátságként nem fog menni tovább és azt is megmondtam, hogy engem, mint "komoly" barátnőt felejtsen el. Igazából volt még egy utolsó jó nyarunk, a társaság nem tudott rólunk, összejártunk, nyaraltunk, szexeltünk, aztán ahogy eljött az ősz elfelejtettük egymást és valahogy szépen visszaállt a régi rend, már ami a barátokat illeti.
14/31 A kérdező kommentje:
Mi egy munkahelyre kerültünk.Eddig is ismertük egymást,
de most barátság alakult ki köztünk.Én elég nehezen nyilok meg az emberek felé.Vele mindennap beszélek.A munkahelyen,chaten..ahol...
2013. jún. 19. 21:56
17/31 anonim válasza:
Nálam működik. Több, mint egy évtizede. Nekem van kapcsolatom évek óta, Ő pedig olyan, mint a testvérem. Mindent meg tudunk beszélni, sosem vesztünk össze, nagyon jól elvagyunk.
18/31 anonim válasza:
Nem hiszek benne és nincs ilyen az életemben,volt,de abból is több lett.Persze ettől még másoknál működhet és lehetséges.
19/31 Gyémántlány válasza:
Igen, hiszek, van egy néhány nagyon jó fiú barátom, akikkel gyakran találkozom, és sokat beszélgetünk, meg ilyenek. Ez nem hit kérdése, ez a valóság, és ezt mindenkinek el kell fogadnia, mert nem igaz, hogy nincs olyan kapcsolat ellentétes neműek között, amikor mindkét fél barátságot érez. Van ilyen.
20/31 anonim válasza:
Nekem is van ilyen barátom, csak szvrik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!