Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm miért mondogatja...

A barátnőm miért mondogatja ennyire, hogy ne fogyjak le?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt nagyon sovány voltam (160 centi, 52 kiló), de most visszahíztam az eredeti súlyomra (58 kiló). Most próbálok megint lefogyni 52 kilóra, mert egyrészt van rajtam felesleg bőven, másrészt jobban érezném magam a bőrömben vékonyabban (jön a nyár stb..). De a legjobb barátnőm állandóan azt mondogatja, hogy minek akarok lefogyni, miért akarok gebe lenni, úgy vagyok jó, ahogy...

Ő nem olyan vékony testalkatú. Lehet, hogy irigység lenne? Soha nem nézném ki belőle. Ő nem olyan... De akkor mégis miért bizonygatja ennyire, hogy így vagyok jó és miért hülyéz le azért mert fogyni akarok?

21L

2013. jún. 7. 22:55
 1/7 anonim válasza:
mert általában sokaknak jobban áll, ha van rajta vmi és nem a semmit lehet megfogni a fiúknak pl. és nem az a jó test ha minél vékonyabb vagy, hanem az,h szép formás alakod legyen.:) szerintem ezért. nemhinném,hogy irigységből ilyet modana.
2013. jún. 7. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
De tényleg nagyon vastagok a combjaim meg a hasam nagy. Sajnos erre a két helyre hízok nagyon. És nem érti meg, hogy ettől szeretnék megszabadulni. Meg szeretném ha jól állnának rajtam a ruhák. Így kövérnek érzem magam és nincs önbizalmam :(
2013. jún. 7. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg soványan kevésbé tetszel neki.
2013. jún. 7. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaj, bocs, barátot olvastam barátnő helyett. :D

Akkor biztos úgy gondolja, így jobban nézel ki. :)

2013. jún. 7. 23:11
 5/7 A kérdező kommentje:
De 58 kilósan olyan vagyok mint egy kövér disznó. Normális ember szerint ez nem szép.
2013. jún. 7. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
KÖVÉR DISZNÓ?! 160 centivel, 58 kilósan? Neked testképzavarod van, a barátnőd meg jót akar neked, hülye!
2013. jún. 8. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Jajj ugyan már. Nem mindig magadból kell kiindulni, pláne ha barátnőről van szó. De ha te jobban érzed magad, csont és bőr alakban, akkor fogyj! Miért függsz ennyire a barátnődtől?
2013. jún. 8. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!