Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondogatja folyton,...

Miért mondogatja folyton, hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

A párom folyton azt hajtogatja, hogy fogyjak le, mert mikor megismerkedtünk olyan szép voltam.Megismerkedésünkkor én egy elég nehéz időszakon voltam túl(?),ami lelkileg nagyon megviselt. Valamint olyan munkám volt, ami egész napos biciklizéssel járt, így naponta kétszer ettem, reggel, meg este.Soha életemben nem voltam olyan vékony-sovány, mint azon a nyáron.

Hozzáteszem most sem vagyok olyan szörnyen kövér, csak ez a rendes testsúlyom, ami most van.Nem érti meg, hogy az, ami akkor volt "nem normális" állapoom volt.És egyfolytában azt mondogatja, hogy jajj, de szép voltam akkor, meg hogy most milyen nagy a hasam, és hogy akkor sokkal jobban tetszettem neki.Mindig az akkor készült képeket nézegeti, hozza föl példának.Már olyan szinten a mániájává vállt ez a dolog, hogy úgy érzem, ha rám néz csak erre gondol, hogy most kövér vagyok.Nem érti meg, hogy ez nekem milyen rossz..

Mit tehetnék ez ellen?Vagy mi a megoldása ennek?

2009. szept. 17. 14:08
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem azért mondogatja mert neki csak a külsőd számít és figyeld meg,hogyha nem fogsz lefogyni el fog hagyni.Jobban jársz ha kilépnél ebből a kapcsolatból találsz nála sokkal rendesebbet és olyat aki nem csak a külsőd miatt szeret.
2009. szept. 17. 14:11
 2/36 anonim ***** válasza:
82%

Probalj kicsit lefogyni, lassa hogy a kedveben jarsz.

Aztan ha nem valtozik, ha nem hagy bekedet a kilokkal, akkor keressel magadnak olyan baratot aki igy fogad el es szeret amilyen vagy.

Sok ffi a vekony, sok a husosabb noket szereti. Elvegre ot is megertem, hiszen o ugy latszik a vekonyabb csajokat szereti, es szeretne ha megint olyan lennel.

Fogyjal le, amugy milyen magas es kg vagy?

2009. szept. 17. 14:12
 3/36 Neszivass ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz ez ellen tenni, csak megszűntetni. Ha egy pasinak más alkatú nő kell, akkor sosem lesz boldog. Vagy lefogysz, vagy szakítasz vele. Különben meg fog csalni. (Ha nem olyan típus, akkor szétszeditek egymást rövid időn belül.)

/Egy pasi, aki tudja./

2009. szept. 17. 14:14
 4/36 anonim ***** válasza:
86%
Ha valaki igazán szeret, akkor a kilóiddal együtt is szeret és elfogad olyannak amilyen vagy. Valószínűleg a párod nem szeret igazán. Én is felszedtem pár kilót a szülésem után, de a férjemnek eszébe sem jutna, hogy a szememre hányja, ugyanúgy szeret és kíván, mint annakelőtte, sőt még Ő biztat sokszor, ha én elkeserednék. De azért azt hozzáteszem, hogy itt nem olyanról beszélek, hogy 30-40 kiló plusz, hanem pár kiló plusz!
2009. szept. 17. 14:21
 5/36 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Én 4 hónapja szültem.Előtte szép, izmos volt a hasam.Ugyan visszament a testsúlyom, de a hasamon vannak még igencsak hurkácskák. Egyetlen egy mondattal nem mondta a férjem, hogy oké, oké , de azt is tüntesd el, mert akkor voltál szép, amikor az ott nem volt! Tehát valószínűleg tényleg csak a külsőd tetszik neki. Más eset, amikor valaki pl. 165 cm és 80 kg , mert az ugye már túlsúly. De ha neked ez a normális testsúlyod, ne egy pasi határozza meg, hogy hogy érezd jól magad a bőrödben!

2009. szept. 17. 14:22
 6/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Nos, nagyon szeretjük egymást, és ő tényleg az az igazi "álompasi" megcsalni nem csalna meg, mert előttem 4 évig nem volt senkije, mert nem akart futó kalandot, ő nam az a fajta, neki tényleg az fontos,hogy mi van belül, és addig nem talált olyan lányt.

178 centi vagyok és80 kiló, de ez egyenletesen oszlik el rajtam, szóval "kövér" nem vagypok, csak húsos, izmos.

Az utolsó válaszolóval egyet értek, sajnos kezd ilyen lenni a helyzet, vagy lehet, hogy csak ide vetíti ki a problémákat.Hogy mikor sovány voltam (több mint egy éve) nem voltak gondok, most meg vannak..

2009. szept. 17. 14:23
 7/36 A kérdező kommentje:
Ja, igen mégvalami eszembe jutott, azt mondja, hogy mindig is taszították azok a lányok, (vagyis nem maguk a lányok, csak azok a női hasak)akiknek nagy a hasa, hogy az neki egy nőn sem tetszik.Lehet tényleg mánia nála, ez az első amit megnéz valakin, nem tudom :)
2009. szept. 17. 14:26
 8/36 A kérdező kommentje:

A fenekemre is mentek plusz kilók, de az annyira nem zavarja.

ja 10 kiló ment föl azóta.

2009. szept. 17. 14:28
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
És ő milyen alkatú? Vékony, szálkás?
2009. szept. 17. 14:35
 10/36 anonim ***** válasza:
69%
Azért 70 kiósan szebb lennél, tényleg. 80 egy kicsit sok.
2009. szept. 17. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!