Miért mondogatja folyton, hogy fogyjak le?
A párom folyton azt hajtogatja, hogy fogyjak le, mert mikor megismerkedtünk olyan szép voltam.Megismerkedésünkkor én egy elég nehéz időszakon voltam túl(?),ami lelkileg nagyon megviselt. Valamint olyan munkám volt, ami egész napos biciklizéssel járt, így naponta kétszer ettem, reggel, meg este.Soha életemben nem voltam olyan vékony-sovány, mint azon a nyáron.
Hozzáteszem most sem vagyok olyan szörnyen kövér, csak ez a rendes testsúlyom, ami most van.Nem érti meg, hogy az, ami akkor volt "nem normális" állapoom volt.És egyfolytában azt mondogatja, hogy jajj, de szép voltam akkor, meg hogy most milyen nagy a hasam, és hogy akkor sokkal jobban tetszettem neki.Mindig az akkor készült képeket nézegeti, hozza föl példának.Már olyan szinten a mániájává vállt ez a dolog, hogy úgy érzem, ha rám néz csak erre gondol, hogy most kövér vagyok.Nem érti meg, hogy ez nekem milyen rossz..
Mit tehetnék ez ellen?Vagy mi a megoldása ennek?
Szia!
Az én párom 163 cm és 85kg....
Nem mondanám kövérnek, inkább pocakosnak, de még soha nem jutott eszembe hogy emiatt elhagyjam.
Én 160cm vagyok és 70kg, mindenhol kellően kipárnázva.
Engem nagyon zavar, de a párom így is imád, sőt, ha azt mondom magamra, hogy kövér vagyok, azt mondja nincs igazam.
Szerintem, ha jobban érzed magad a bicajozástól, hát csináld, de a magad kedvéért és ne azért, mert ő vékonynak akar látni.
25/L
14:49
"Én 173cm vagyok és 59 kg, 66kg-osan már majdnem úgy néztem ki, mintha terhes lennék." -- Érdekes lehet az énképed, én 174 centi vagyok, isten ments, hogy valaha is 59 legyek, úgy néznék ki mintha beteg lennék... Nekem spec a 174 centimhez a 70 az amit ideálisnak tartok, akkor ott kerek ahol kell is, ahol nem ott meg rendben van.
15:36 vagyok (csak végigolvastam a többi kommentet is gyorsan:) )
Nem igazán tudom hova tenni, hogy ilyeneket mond Neked a párod. Engem nagyon bántana... Szerintem ülj le vele, és mondd el neki, mennyire rosszul esik neked, hogy folyton ezzel foglalkozik. Ő is felszedett csomót, Te mégis elfogadod őt úgy ahogy van. Értse meg, hogy Te jól érzed magad így a bőrödben, akkor miért akar megváltoztatni? Mondd meg azt is, hogy a kedvéért megpróbálsz tenni a dologért, de csak olyan mértékben, amíg jól esik, mert Te így is jól érzed magad.
Szia! Nekem is mindig ezt mondogatja, ugyanis amikor megismerkedtünk, akkor 58 kg voltam, most meg 80. Ugyan nem ilyen durván, de mindig utalgat rá, hogy fogynom kéne és sajnos igaza van. :-(
Mondd meg neki, hogy ez neked rosszul esik, ne azt, hogy az akkori állapotod volt a nem normális! Én is ezt tettem. Annyit mondtam csak, hogy nem esik jól , amit mond, mert úgy érzem, hogy neki csak az számít, hogy hogy nézek ki, és nem az, mit érzek, és azzal, hogy piszkál, egyáltalán nem motivál a fogyásra, épp ellenkezőleg! Ezt az én párom megértette, és nem is hozta szóba a dolgot, csak mikor már elértem a 80 kg-ot, ami valljuk be, nagyon sok a 165 centimhez.
Szóval ezeket mondd meg neki, emellett persze a bringázás jó, amit írtál, hogy csinálod. De ne arról szóljon az egész, hogy neki akarsz megfeleni, hanem hogy te jól érezd magad a bőrödben!
gondolom azért teszi, mert úgy jobban tetszenél neki.
Nem írtad hogy hány kg voltál/vagy.
Fentebb írtam, de ide írom még egyszer:70 voltam, és most 80 körül.
Igen, én is így vagyok vele, mint egyikőtök írta, hogy soványan nem jó.Akkor volt, hogy úgy éreztemn magam, mintha "lyukas" lennék..mintha a hasam helyett egy juk lenne, és néha már egy idő után fájt ülni, mert csontos volt a fenekem, szóval nem mindig éreztem magam olyan jól soványan :).Persze tök jó volt, hogy tök pici ruhák is rám jöttek,amiket a 12 éves húgom hord, de az inkább csak érdekesség volt számomra, meg meglepő :)
Mondtam már neki, hogy ne mondogassa állandóan, erre azt mondja, hogy csak megjegyeztem..
De könyörgöm az már nem megjegyzés, amit naponta legalább kétszer mond, és múltkor véletlenül elküldte azt a képet msn-en, amikor még sovány voltam, megkérdeztem,hogy ez meg mi, és hogy jön ide? Erre ő, hogy..ja, csak nézegettem, hogy milyen szép voltál itt..
És akkor még ne sértődjek meg...:)
Mr tökéletes, de azért szeretem :)
Értsétek meg, hogy ez nem rosszindulat. Mindenkinél van egy küszöb, amikor már nem tetszik neki látványban,szexuálisan a súlyfelesleg.
Ha 120 kiló lenne a kérdező, biztos a párjának adnátok igazat, pedig itt nem a felesleg mennyiségéről van szó, hanem két ember közti harmóniáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!