Miért mondogatja folyton, hogy fogyjak le?
A párom folyton azt hajtogatja, hogy fogyjak le, mert mikor megismerkedtünk olyan szép voltam.Megismerkedésünkkor én egy elég nehéz időszakon voltam túl(?),ami lelkileg nagyon megviselt. Valamint olyan munkám volt, ami egész napos biciklizéssel járt, így naponta kétszer ettem, reggel, meg este.Soha életemben nem voltam olyan vékony-sovány, mint azon a nyáron.
Hozzáteszem most sem vagyok olyan szörnyen kövér, csak ez a rendes testsúlyom, ami most van.Nem érti meg, hogy az, ami akkor volt "nem normális" állapoom volt.És egyfolytában azt mondogatja, hogy jajj, de szép voltam akkor, meg hogy most milyen nagy a hasam, és hogy akkor sokkal jobban tetszettem neki.Mindig az akkor készült képeket nézegeti, hozza föl példának.Már olyan szinten a mániájává vállt ez a dolog, hogy úgy érzem, ha rám néz csak erre gondol, hogy most kövér vagyok.Nem érti meg, hogy ez nekem milyen rossz..
Mit tehetnék ez ellen?Vagy mi a megoldása ennek?
A 80kg tényleg elég sok. Ha minden stimmel nálatok, nem nagy kérés tőle, hogy fogyj le. Mert ha pl. kiszámolod a testtömegindexed, akkor 25re jön ki, ami túlsúly. Szerintem kb. 22ig normális, afelett nem. Én 173cm vagyok és 59 kg, 66kg-osan már majdnem úgy néztem ki, mintha terhes lennék. Ez nem bántás, de tényleg túlsúlyos vagy.
19L
Szerintem nem kell a kérdezőt megerősíteni abban hogy valóban nem tökéletes a testtömegindexe.
Nem arra kíváncsi szegény hogy igazat adtok e a párjának hanem hogy mi tévő legyen ebben a helyzetben.
Szeintem nem az a legjobb megoldás ha végetvettek a kapcsolatnak. Valószínúleg igazad van abban hogy kivetíti az összes rosz dolgot mivel amikor megismerkedtetek és még a rózsaszín köd rajtatok volt nem voltak gondok és nem így néztél ki.
Szerintem próbáljátok ezt megbeszélni és mond meg neki hogy gátlásokat okoz neked az amiket mond és tudasd vele hogy te így érzed jól magad a bőrödben.
:)
Köszönöm szépen az összes választ! Mindenkinek akartam adni jó pontot, de ez az ip.címes hülyeség miatt nem jött össze :(
Amúgy elkezdtem biciklizni, és azt hiszem a hangulatom is jobb lett kicsit, bár még csak két napja kezdtem :)
Hátha jobb lesz, hogy kicsit a kedvére tegyek :)
Ha én mondom, hogy akkor a te pocakoddal mi van, ami ugye az előtt nem volt neki:) akkor meg azt mondja, hogy jó, jó..majd én is elkezdek úszni..jövőhónapban(csak melyik jövőhónapban?)
Ő is hízott, nem is keveset, mióta összejöttünk, tizen valahány kilót, de nekem jobban tetszik így, olyan kis husis lett :) Mondom, csak ezek a pocakos dolgok...:)
Akkor ő igazán jó kondiban van.
:)
A problémáját pedig ne söpörd a szőbyeg alá, igazán őszinte, hogy így ki meri mondani!
Teljesen igaz egy fentebbi válaszoló, hogy vannak férfiak, akiknek csak a vékony alkat az izgató szexuálisan.
Ha ez neked is fontos, mármint hogy ő szexuálisan is érezzen vonzódást hozzád, akkor mindenképpen tanácsos egy kicsit fogyni, (4-5 kilót legalább..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!