Miért mondogatja folyton, hogy fogyjak le?
A párom folyton azt hajtogatja, hogy fogyjak le, mert mikor megismerkedtünk olyan szép voltam.Megismerkedésünkkor én egy elég nehéz időszakon voltam túl(?),ami lelkileg nagyon megviselt. Valamint olyan munkám volt, ami egész napos biciklizéssel járt, így naponta kétszer ettem, reggel, meg este.Soha életemben nem voltam olyan vékony-sovány, mint azon a nyáron.
Hozzáteszem most sem vagyok olyan szörnyen kövér, csak ez a rendes testsúlyom, ami most van.Nem érti meg, hogy az, ami akkor volt "nem normális" állapoom volt.És egyfolytában azt mondogatja, hogy jajj, de szép voltam akkor, meg hogy most milyen nagy a hasam, és hogy akkor sokkal jobban tetszettem neki.Mindig az akkor készült képeket nézegeti, hozza föl példának.Már olyan szinten a mániájává vállt ez a dolog, hogy úgy érzem, ha rám néz csak erre gondol, hogy most kövér vagyok.Nem érti meg, hogy ez nekem milyen rossz..
Mit tehetnék ez ellen?Vagy mi a megoldása ennek?
A kérdező az én meglátásom szerint nem hízott el,csupán felszedett pár kilót, ami nem ekkora tragédia. Nem értem a párod, miért nem tud így elfogadni téged, de azt azért nem hiszem, ha tényleg ennyit b@szogat érte, hogy te még mindig ugyanúgy szereted őt....
Én is felszedtem néhány kilót mióta a párommal vagyok, nekem is egy nehéz időszakom volt a kapcsolatunk kezdetén, akkor a 160cm mellett 40-42 kiló voltam....
Az orvos azt mondogatta hogy kezdjek el enni,mert komoly gondok lehetnek, de nem tudtam. Aztán megismertem a párom, és szép lassan jöttek a kilók.Most 68-nál tartok. :)) Jobban érzem magam így, engem nem zavar, és a párom is imád. Mi kellhet még?
Párodtól meg kéne kérdezned, hogy így már nem tetszel neki? Így már nem lát szépnek?
A bringázásd meg folytasd, de magadért és ne érte!
Mért pontoztátok le azt h nekem is rosszul esne meg hogy beszéjen vele? jesszus:D
Egyénként, többen védték a párod... Ezzel kapcsolatban: Nem azzal van baj, ha a soványabb lányok vonzzák őt, látványra és szexuálisan. Ezt meg lehet érteni. Nő vagyok, én szeretem a nem piszkafa férfiakat is, de ha túlmenne hízásban egy határon, igenis engem is zavarna, ha szeretem akkor is. Ez idáig nem függ össze. De! Az, hogy mindezt ilyen módon kezeli, naponta többször a szemedre hányja, régi képeket mutogat hogy milyen szép voltál, hát ennek nem ez a módja... Jól mondtad, ez a sértő, zaklató nyomulás nálam is az ellenkezőjét váltaná ki, ráadásul dühös lennék, és még előtte is gátlásos. Le lehet pontozni, de szerintem gusztustalan ahogy a párod ezt kezeli.
Előbbi vagyok... "de szellemileg nem épültem le :)" -- Ezen jót nevettem:D
Én azért nem tudnék iylen felszabadult jóindulattal beszélni valakiről, aki ennyire sértő tud velem lenni és érzéketlen.:(
Biztos jobban tetszettél neki vékonyabban, de nem ez a módja hogy a tudtodra adja. Én 176 cm vagyok és 74 voltam 2 éve mikor összejöttünk, most 82 vagyok, és így is imád! (nekem vannak időszakaszaim amikor utálom magam) Mutattam neki rég fényképeket, és mondta hogy most is imád meg szeret, de kérdezgettem hogy de UGYE akkor jobb volt? szebb voltam? mondta hogy most is szép vagyok, de addig kérdezgettem mig azt nem mondta hogy kicsit régen jobb volt. :D de magamra vessek... meg m ikor nem akarok este már enni úgy tömi belém hogy nem vagyok kövér meg ilyenek...
de tudom (vagy csak azt hiszem) hogy vékonyabban még jobban tetszenék neki.
Legutóbb pl megsimogatta a hasam és mosolygott, én meg elkezdtem sírni hogy biztos arra célzott hogy megkora nagy... szerintem már én megyek az agyára :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!