Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még mennyit kéne fogyjak?

Még mennyit kéne fogyjak?

Figyelt kérdés
147-148 cm vagyok,49 kg voltam,most 40 vagyok,azt szeretném tudni még mennyit kéne fogyjak ?

2013. jún. 4. 17:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
most ez komoly? semennyit!!
2013. jún. 4. 18:25
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mennyi háj van rajtad. Ez még képen látszódna, számokból nem látszik.

Egyébként nálad ez ilyen akaratlagos dolog?

Én 73 kilós férfi vagyok, 190 centi felé tendál a magasságom. És tegyük fel valamiért fogyni akarnék. Most felejtsük el hogy értelmetlen lenne, fogynék.

Kiírok egy kérdést, hogy mennyit kéne fogyjak. Teszek fel képet.

Jönne 10 válasz hogy szálkás vagyok mint a keszeg, nem kell fogyni, 1 válasz jönne hogy igen, fogyhatnék még 1 kilót. ÉS AKKOR ÉN MIT CSINÁLOK?

Tehát nem tudok fogyni, egészséges testsúlyom van nyilván mert húst és zöldséget eszem. Fogyni akarnék egy kilót: hogyan?

Ha jól eszel, akkor nem tudsz lejjebb fogyni, mert erre a súlyra állt be a tested mert ez a jó neki. Van értelme azt kérdezni, hogy mennyit kellene még fogynod? :)

2013. jún. 4. 19:10
 3/21 A kérdező kommentje:
Pont ez a gond...hogy nem eszek egyáltalán jól...
2013. jún. 4. 19:14
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

De ez meg rajtad múlik / ha fiatalkorú vagy akkor pedig szüleiden, de velük valamennyire lehet beszélni.

Mindenkinek be kellene állnia egy viszonylag letisztult, leginkább zöldségeken és húsokon alapuló táplálkozásra, akkor nem kellene ilyenekkel foglalkozni. Időnként beleférne nass kaja, de nem lenne ekkora kérdés a hízás-fogyás-egészség-betegség téma.

2013. jún. 4. 19:21
 5/21 A kérdező kommentje:

Már próbáltam...de össze-vissza eszek,van olyan nap amikor egyszerűen nem kell étel és még 200 kcal-t sem viszek be,ma pedig annyit ettem,hogy azt sem tudom mit csináljak,annyira rosszul vagyok tőle,és persze ma amit ettem csak csoki és össze-vissza minden egészségtelen étel volt,amik édesek.

Ha már csak ránézek egy csokira jön,hogy hányjak.

2013. jún. 4. 19:40
 6/21 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha nagyon keveset / máskor meg sokat eszel. A testünk rossz körülményekhez szokott évmilliókon át.

Amikor eszel, akkor igazi ételt egyél, vagy legalább liszt/cukormentes édességeket.

[link]

2013. jún. 4. 19:43
 7/21 A kérdező kommentje:

Mintha ez olyan könnyű lenne...

Én mikor éhes vagyok a legédesebb és a legkalóriásabb ételeket eszem meg.

Amúgy a gond inkább az,hogy nagyon kevés olyan nap van amikor keveset eszek.

2013. jún. 4. 19:53
 8/21 anonim ***** válasza:

Édes, kalóriadús: xilites csoki.

Kalóriadús (hiszen a csokoládé zsír alapú) és édes a természetes édesítőtől. És? Az életben nem híznál el tőle.

Szóval nem az édessel és a kalóriadússal van gond, ilyeneket ehetnél.. konkrétan a liszttel és a cukorral van baj. Amiket nem cserélsz le másra. Ha nem tudsz uralkodni magadon, akkor jobb minőségben egyél édességet.. nem? :)

2013. jún. 4. 19:58
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát jó,de én honnan tudjam,hogy miben van cukor és miben természetes édesítő ?
2013. jún. 4. 20:14
 10/21 anonim ***** válasza:

Mindenben cukor van :D

Készítsd el magad, ha édességet tudsz venni akkor kakaóvajat, kakaóport és mondjuk xilietet is.

Most ez csak egy példa, de meglephetlek azzal is hogy sok helyen árulnak direkt cukor/lisztmentes ételeket. Más is akar egészségesen enni, fogyni és ezt igyekeznek is kiszolgálni üzletek. Direkt ilyen kritériumoknak megfelelő cukrászdák is vannak.

Én azt mondom olcsóbb otthon ügyeskedni de mondjuk eleve nem gyakran eszem édességet. És akkor is beérem egy kis mézes szezámmaggal, ami mondjuk majdhogynem cukros szezámmag, majd a sírkövemre lehet írni hogy 'mézevő'.

2013. jún. 4. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!