Mit csináljak?!
Van egy barátnőm elmesélem a történetét!
Az van,hogy 2.osztályba (általános suli) ugymond "megszivatott" ,mert
volt egy lány=K... (nemirok nevet) aki szerelmes volt M-be. az a bizonyos barátnőm D.. Írt egy szerelmes levelet K. nevébe,és oda adta M-nek. Ez valahogy úgy jött le mindenkinek,hogy a levelet én írtam és én vagyok a hű de rossz,de utána megbeszéltük a tanárral és az kiderítette,hogy nem én voltam hanem D. . Utána D. odajött hozzám bocsánatot kért stb,megbocsátottam neki és ennyi.Innetől barátnők voltunk egész 5.osztályos korunkig kissebb-nagyobb megszakitásokkal. Viszont 5.be nagyot csalódtam benne.A titkaimat amit elmondtam neki és az tényleg titok volt nem csak annyi hogy "nekem ez a fiu tetszik stb" mondjuk montam már ilyet is neki és vissza halottam mástol.Szóval elkezdett kötekedni , csúfolni az akit eddig a legjobb barátnőmnel mondtam. most 6-ban vagyunk vannak veszekedések de csak ritkán.. Most 4-en vagyunk legjobb barátnök. Ő is benne van , érdemes még vele lenni? meg tud változni? bízhatok-e még benne? segítsetek ! (bocsi a helyesírásért,csak telorol vagyok)
nem kellett volna elmondanod neki bizonyos dolgokat...
az elso kommentelo nem tul baratsagos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!