Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is furának tartja baráti,...

Más is furának tartja baráti, ismerősi körben, hogy mindenkinek van születésnapja, de rajtatok kívül más nem nagyon tartja, vagy ha mégis, nem hív meg az övére?

Figyelt kérdés
Már amennyiben másnál is hasonló helyzet áll fenn, nyilván azok fele nem szól a kérdés, akik nem tartják.

febr. 5. 13:23
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
12 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyival kiegészíteném, hogy egyébként semmibe nem kerülne senkinek, mert csak foglalna valahol helyet, és meghirdeti.
febr. 5. 13:25
 2/4 Kései Sirató ***** válasza:
79%

Én meglepetés szülinapi partit szerveztem a férjemnek és furának tartom, hogy nem nagyon viszonozzák, nem nagyon tartalak ilyen bulikat. Én 50 vendéget hívtam, ebből mindössze egy valaki tartott ugyanilyen bulit.

Amit a pénzről írsz, az viszont nem igaz, mert ha; vendégeket hívsz/ meghívsz valahova, akkor a vendégeid számláját te fizeted ki.

febr. 5. 13:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, elhívást értettem, nem szó szerinti meghívást.
febr. 5. 13:47
 4/4 Kései Sirató ***** válasza:
Akkor az nem szülinap ünneplés.
febr. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!